• Publicat:
Magazin

Actrița Sophie Turner, din Game of Thrones, rupe tăcerea: Am avut gânduri suicidare – VIDEO

Actrița Sophie Turner, din Game of Thrones, rupe tăcerea: Am avut gânduri suicidare – VIDEO
Actrița britanică Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansei Stark din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", a dezvăluit că a avut gânduri suicidare în adolescență, relatează tmz.com.

Afirmația a fost făcută în timpul unui interviu cu psihologul și realizatorul de televiziune american cunoscut ca Dr. Phil. Sophie Turner, în vârstă de 23 de ani, a spus că numeroasele comentarii negative legate de personajul său au dus la o deteriorare a sănătății ei mintale.

Criticile pe care le primea constant pe rețelele de socializare online au făcut-o pe tânără – care avea 14 ani la debutul producției – să aibă îndoieli privind jocului său actoricesc și aspectul fizic. Lipsa de încredere a dus la apariția unor simptome ale depresiei, iar simpla îmbrăcare a costumelor personajului ei o făcea să izbucnească în plâns.

Actrița a dezvăluit că se gândea destul de des la sinucidere când era mai tânără, dar că nu se credea capabilă de a se răni. Problemele sale de sănătate mintală au făcut-o să apeleze la terapie și tratament, iar medicamentele împotriva depresiei au ajutat-o să își recapete încrederea în sine.

Turner a menționat că, după încheierea filmărilor pentru „Game of Thrones”, a luat o pauză pentru a se concentra asupra sănătății mintale. Aceasta i-a mulțumit logodnicului ei, cântărețul american Joe Jonas, pentru că a ajutat-o să-și găsească fericirea.

Pe lângă interpretarea personajului Sansa Stark din serialul „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor”, actrița britanică Sophie Turner mai este cunoscută pentru apariții în filmele din seria „X-Men”, unde o joacă pe supereroina Jean Grey, devenită ulterior forța malefică Phoenix.

Foto: Hepta

Inchide