Acuzații grave la adresa lui Sylvester Stallone

Redactor:
Corina Vârlan
Ce s-a întâmplat:

Actorul Sylvester Stallone este acuzat că și-ar fi abuzat, în trecut, sora vitregă. El ar fi recunoscut, de asemenea, că a încheiat o înțelegere cu aceasta în urmă cu 16 ani, potrivit 7sur7.be.

TRAGEDIE PENTRU STALLONE: MOARTEA CARE A ÎNDURERAT LUMEA CINEMATORAFIEI

INCREDIBIL! Ce i-au făcut vecinii noștri bulgari lui Sylvester Stallone a uluit o lume întreagă

Stallone și-a rupt gâtul la filmări

Stallone i-a plătit surorii sale vitrege, Toni-Ann Filiti, care a decedat în luna august a anului trecut la vârsta de 48 de ani după ce a suferit de cancer la plămâni, suma de 2 milioane de dolari și o rentă lunară de 16.666 dolari care au fi ajutat la acoperirea cheltuielilor necesare pentru ca ea să primească îngrijiri medicale și psihiatrice.

Potrivit spuselor unei surse citate de cotidianul New York Post, Filiti ar fi amenințat că va depune o plângere împotriva actorului pentru vătămările corporale care au dus la declanșarea unei tulburări psihiatrice.

Mama celor doi, Jacqueline Stallone, a declarat însă că ar fi fost, de fapt, vorba despre un șantaj. „Nu este nimic altceva. Toni-Ann consuma droguri. Ea lua peste 65 de pastile de Oxicodonă pe zi. Ea l-a amenințat pe Sylvester, dar a fost doar un șantaj”, a declarat Jacqueline Stallone.

Ea a mai explicat, de asemenea, că sora vitregă a actorului „nu suporta celebritatea” lui și că Sylvester Stallone a încercat să o ajute, dar a fost sfătuit de avocatul său să îi ofere lui Filiti ceea ce dorește „numai ca să o facă să tacă”.

Fiul lui Filiti nu recunoaște însă această versiune și susține că mama sa i-a povestit chiar și înainte să moară despre abuzurile la care a fost supusă.

Citește și Lumea, ÎN ALERTĂ MAXIMĂ! Noua armă a americanilor PARALIZEAZĂ imediat o țară întreagă!

Citește și Ce se vede în partea stângă a acestei fotografii?! MĂREȘTE IMAGINEA să vezi de ce tot Internetul a luat azi foc

Citește și Cum să ai cea mai bună partidă de SEX din viața ta! Oricine poate să o facă!

Inchide