Amy Winehouse, într-un interviu: „Probabil voi fi găsită moartă într-un șanț în zece ani”

Amy Winehouse, într-un interviu: Probabil voi fi găsită moartă într-un șanț în zece ani
Publicat: 23/04/2012, 19:30
Actualizat: 27/04/2012, 07:57

Amy Winehouse a declarat, într-un interviu acordat cu ani înurmă publicației The Wrap că, probabil, va fi găsită moartă într-unșanț, în zece ani, povestește jurnalistul Chris Wilman care aintervievat-o pe artistă, citat de Reuters.

„Când am aflat că Amy Winehouse a murit, nu am putut să nu îmiamintesc cum aceasta mi-a spus că în zece ani va fi găsită moartă,într-un șanț”, scrie jurnalistul. „Este important să adaug căaceasta a fost o glumă, nu o profeție. E greu de știut dacă eraconștientă de ce făcea în așa măsură încât să fie îngrijorată desoarta ei”, scrie acesta, spunând că Amy Winehouse a fost unuldintre artiștii pe care i-a intervievat cel mai greu.

„În final am avut un material bun, cu foarte multe citate, dupădouă zile frustrante cu ore de interviu în care existau momenteneplăcute de tăcere”, spune jurnalistul.

„Oamenii mă întrebau dacă credeam că este pe droguri. Cred căprobabil problema era că nu era pe droguri. Nu e cel mai comodlucru să te întâlnești cu un dependent de droguri atunci când nueste sub influeanța substanțelor”, spune acesta.

AMYWINEHOUSE A FOST GĂSITĂ MOARTĂ în apartamentul ei dinLondra

Ceau postat vedetele pe Twitter despre Amy Winehouse. Care e cel maistraniu mesaj

Dece A MURIT AMY WINEHOUSE. Ultima vizită la dealerul dedroguri

Cums-a răspândit pe Twitter vestea morții lui AmyWinehouse

Cauza morții lui Amy Winehousenu va fi anunțată mai devreme de luni

VIDEO: Cântăreți celebri careau murit la 27 de ani

AmyWinehouse – o artistă care a ținut prima pagină a ziarelor descandal

VIDEO Ultima apariție pe scenăa lui Amy Winehouse, cu trei zile înainte de amuri

VIDEO Ultimul concert al luiAmy Winehouse. Cântăreața a intrat beată pescenă

Jurnalistul povestește că a întâlnit-o pe Amy Winehouse, pentruprima dată, în cabina ei de probă de la „The Tonight Show”. Cugreu, a convins-o pe vedetă să îi acorde un interviu.

„Întreabă orice vrei, cât vrei. Problema este că sunt varză lainterviuri … mda, nu sunt bună când e vorba de vorbit desprelucruri. Dar putem să încercăm”, a mai spus aceasta.

Când jurnalistul a întrebat-o despre povestea din spatele piesei”Rehab”, Winehouse i-a spus o poveste mai simplă decât cea pe careo aștepta: „Mergeam pe stradă (Winehouse și Mark Ronson,producătorul ei – n.r.) și am cântat în glumă. Mark m-a întrebat:«Al cui cântec e ăsta?». I-am spus «Nu e al nimănui, eu l-amfăcut». Mark mi-a zis «Ar trebui să îl înregistrezi, e amuzant»,iar eu am zis «OK»”.

În cadrul interviului, cântăreața, pe atunci proaspăt logodită cuBlake Fielder-Civil, s-a declarat o „persoană foarteromantică”.

„Cred că oamenii te consideră….”, a spus reporterul, iar Amy acontinuat: „o persoană nefericită și cincă”.

Jurnalistul a remarcat că unele dintre piesele cântăreței șicompozitoarei britanice ilustrează o „dragoste obsesivă”, iaroamenii vor să creadă că aceasta este reală și că artista este încele din urmă obsedată de dragoste și de persoana pe care oiubește. „Da, dacă nu te arunci, nu ai de unde să știi ce ai fiputut avea”, a răspuns Winehouse.

Cântăreața britanică Amy Winehouse a fost găsită moartă în locuințasa din Londra, sâmbătă seara. „Când au ajuns, polițiștii au găsitcorpul unei femei de 27 de ani care a fost declarată moartă”, acomunicat poliția londoneză.

Serviciul de ambulanță fusese solicitat la adresa cântăreței înjurul orei 16.00 (18.00, ora României), dar echipajul medical nu amai putut face nimic pentru a-i salva viața. Poliția a comunicat cădeocamdată nu are nicio ipoteză privind decesul cântărețeibritanice, cazul fiind anchetat.

În ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectelepreferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurileprovocate decât pentru muzica sa. Cântăreața cu o voce excepționalăera cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri,alcool, tendința de automutilare, anorexie și bulimie. AmyWinehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, însăpărea că și-a făcut ordine în viața personală, după o vacanțăprelungită pe insula St. Lucia în 2009. Însă în vara acestui an eași-a anulat turneul european, ce urma să ajungă și la București pe15 august, după ce a fost fluierată copios de spectatori în timpulunui concert pe care l-a susținut la Belgrad, în luna iunie,deoarece părea că se află în stare de ebrietate.

Fanii și criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorulincisiv și combinația unică de jazz și soul care-i caracterizeazămuzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice estetalentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care a scris-oeste, fără excepție, profund personală, de o candoare brutală.Producătorul american Quincy Jones a declarat că Amy Winehouse esteatât de talentată încât „vine de pe alta planetă”, susținând căeste onorat de faptul că artista britanică cântă pe albumul său decover-uri intitulat „Q: Soul Bossa Nostra”.

Tony Bennett, care a înregistrat cu Winehouse piesa „Body and Soul”pentru un album al lui de duete, în martie, i-a adus un omagiusâmbătă seară, la aflarea veștii că aceasta a fost găsită moartă înapartamentul ei din Londra.

„Amy Winehouse a fost o artistă de proporții imense și sunt extremde întristat să aflu de moartea ei tragică. A fost o muzicianăextraordinară cu o intuiție rară în performanța vocală și sunt cuadevărat devastat că talentul ei excepțional a sfârșit atât decurând”, a spus Bennett, citat de hollywoodreporter.com.

Despre Amy, cântărețul mai spune că era și o persoană „minunată șiinteligentă”. „Când am înregistrat împreună, a reuști o performanțăplină de simțire și extraordinară. Am fost onorat că am avut ocaziasă cânt cu ea. Am sperat sincer că va reuși să depășeascăproblemele cu care se lupta și îmi exprim compasiunea profundă fațăde tatăl ei, Mitchell, întreaga ei familie și toți cei care auiubit-o”, a mai spus, Bennett.

Producătorul Mark Ronson, care a lucrat cu Amy Winehouse la maimulte piese, inclusiv hitul „Valerie”, a spus sâmbătă pe Twitter că”este una din cele mai triste zile din viața” lui. „A fost sufletulmeu pereche în muzică și mi-a fost ca o soră”, a spus Ronson, citatde dailymail.co.uk.

Oana Ghita, [email protected]

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o...
Femeia care-și bea menstruația, o aplică pe ten și pictează cu ea: „E medicină pură”
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
O invazie a Rusiei în Ucraina ar avea consecinţe nemaivăzute. IATĂ ce măsuri draconice ar...
Mit FALS sau realitate? Cât de mult ajută, de fapt, alimentarea mașinii cu un combustibil...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Elon Musk a propus lanțului McDonald’s să accepte plata cu moneda Dogecoin
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
A renunțat la taximetrie și s-a apucat de cultivat canabis
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Pericol uriaş pentru România! Am putea ajunge vecini cu Rusia. Planul secret al lui Putin...
Intră în vigoare din 28 august 2022. Veste uriașă pentru toți românii. Regula se aplică...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...