Angelina Jolie se consideră norocoasă că nu a murit în tinerețe: „am experimentat cele mai rele lucruri și cele mai periculoase, nu ar fi trebuit să mai fiu încă în viață”

Redactor:
Florin Badescu
Angelina Jolie se consideră norocoasă că nu a murit în tinerețe: „am experimentat cele mai rele lucruri și cele mai periculoase, nu ar fi trebuit să mai fiu încă în viață”
Angelina Jolie a declarat într-un interviu că se consideră norocoasă pentru faptul că este încă în viață, după toate lucrurile "teribile" pe care le-a făcut în tinerețe, și a recunoscut că este încă "o fată rea", însă își păstrează această parte întunecată pentru partenerul ei de viață, Brad Pitt.

Angelina Jolie a declarat într-un interviu că se consideră norocoasă pentru faptul că este încă în viață, după toate lucrurile „teribile” pe care le-a făcut în tinerețe, și a recunoscut că este încă „o fată rea”, însă își păstrează această parte întunecată pentru partenerul ei de viață, Brad Pitt.

„Am trecut prin momente întunecate, oribile, dar am supraviețuit. Nu am murit în tinerețe”, a declarat actrița americană în vârstă de 36 de ani, în acest interviu acordat la Budapesta postului de televiziune CBS, potrivit AFP.

„Am avut mult noroc. Au existat multe persoane, artiști, care nu au supraviețuit anumitor lucruri. Oamenii au dreptate să creadă că am experimentat cele mai rele lucruri și cele mai periculoase și că, din aceste motive, nu ar fi trebuit să mai fiu încă în viață”, a adăugat Jolie în acest interviu, ce va fi difuzat integral, duminică, în emisiunea „60 Minutes”.

Angelina Jolie, care are de mai mulți ani o relație reușită cu partenerul ei de viață, actorul Brad Pitt, obișnuia să poarte în tinerețe, la gât, o fiolă ce conținea câteva picături de sânge ale fostului ei soț, Billy Bon Thornton. A existat și o perioadă în care tatăl ei, actorul Jon Voight, a renegat-o în mod public, declarând în presă că fiica lui are nevoie de ajutor medical specializat.

Actrița americană, care este în prezent mama a șase copii – trei biologici și trei adoptați -, a recunoscut că „s-a jucat cu focul” în anii tinereții.

În acest interviu înregistrat la Budapesta, unde filmează câteva scene pentru filmul ei „In the Land of Blood and Honey”, actrița a precizat însă că, în ciuda faptului că are șase copii și o relație reușită cu partenerul ei de viață, continuă să trăiască periculos.

„Încă sunt o fată rea. Această parte întunecată continuă să existe în mine. Dar acum reușesc să o controlez și o păstrez pentru Brad. Sau pentru aventurile noastre”, a adăugat Jolie.

Angelina Jolie a devenit între timp ambasadoare a bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) și călătorește adeseori în lumea întreagă pentru a vizita taberele de refugiați din zonele în care au loc conflicte.

Actrița americană a vizitat peste 40 de tabere de refugiați din Irak, Afganistan, Pakistan și Sudan, de când a devenit ambasador al bunăvoinței pentru ONU, în 2001.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”. Brad Pitt a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Inchide