Ar fi divorțul anului: ce cuplu celebru s-ar fi despărțit în secret

Ar fi divorțul anului: ce cuplu celebru s-ar fi despărțit în secret
Publicat: 02/08/2013, 17:54
Actualizat: 20/05/2015, 04:52

Michael Douglas și soția sa, Catherine Zeta-Jones, ar urma să divorțeze, scrie celebdirtylaundry.com. Conform numărului din august al revistei americane Star, Michael Douglas și-ar fi rugat avocatul să îl ajute să iasă cât mai avantajos dintr-o despărțire de soția sa.

„Un divorț de 300 de milioane de dolari. Michael a plecat”, titrează revista Star, care susține că actorul s-ar fi mutat deja din reședința celor doi. Cel mai probabil, presupusa despărțire are legătură cu problemele lui Catherine Zeta-Jones, care a fost diagnosticată cu tulburare bipolară și ar urma să își petreacă restul vieții mai mult prin spitale, scrie sursa.

„Catherine Zeta-Jones i-a făcut viața lui Michael Douglas un calvar, atât de mare încât actorul preferă un partaj de 300 de milioane de dolari decât să mai locuiască sub același acoperiș cu ea”, scrie celebdirtylaundry.com.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au împreună doi copii, Dylan (13 ani) și Carys (10 ani), și au depășit de-a lungul căsniciei lor mai multe momente dificile, printre care lupta actorului cu cancerul la gât.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase