Barack Obama, invitat pentru a patra oară la „The Tonight Show” cu Jay Leno

Redactor:
Florin Badescu
Barack Obama, invitat pentru a patra oară la „The Tonight Show” cu Jay Leno
Președintele american Barack Obama va apărea, săptămâna viitoare, pentru a patra oară în calitate de invitat special al emisiunii "The Tonight Show", realizată și prezentată de Jay Leno, informează accesshollywood.com.

Președintele american Barack Obama va apărea, săptămâna viitoare, pentru a patra oară în calitate de invitat special al emisiunii „The Tonight Show”, realizată și prezentată de Jay Leno, informează accesshollywood.com.

Dan Pfeiffer, directorul departamentului de comunicare de la Casa Alba, a anunțat într-un mesaj postat pe Twitter că președintele Obama va apărea în ediția de marți a acestei emisiuni.

Barack Obama se va deplasa pe coasta de vest a Statelor Unite săptămâna viitoare pentru a participa la o serie de acțiuni organizate cu scopul de a strânge fonduri pentru viitoarea campanie prezidențială și pentru a încerca să își crească cota de popularitate în rândul americanilor.

Astfel, va fi pentru a patra oară când Barack Obama va apărea în emisiunea lui Jay Leno. Obama a apărut de două ori în emisiunea „The Tonight Show” pe când era candidat la președinția americană. Ultima lui apariție în această emisiune datează din martie 2009, la puțin timp după ce a fost ales președintele Statelor Unite.

Reprezentanții postului NBC, care difuzează emisiunea prezentată de Jay Leno, au declarat în martie 2009 că Barack Obama a fost primul președinte american în exercițiu care a acceptat să participe la emisiunea „The Tonight Show”.

Jay Leno a fost gazda „Tonight Show” timp de 17 ani, transformând emisiunea în show-ul nocturn cu cea mai mare audiență. Leno i-a predat ștafeta lui Conan O’Brien în iunie 2009, moment după care audiența emisiunii s-a prăbușit, însă a revenit în acest show TV în martie 2010, după câteva luni de dispute pe teme contractuale între O’Brian și conducerea postului NBC.

Inchide