Alexandra Mortu
16.04.2019
Magazin

Berea care te „încinge” la propriu. Ce a pățit o femeie de 43 de ani este tragic

Berea care te „încinge” la propriu. Ce a pățit o femeie de 43 de ani este tragic
Maria Marzaioli, în vârstă de 43 de ani, a făcut o reacție alergică foarte gravă la bere care îi „încinge" pielea atât de tare încât „putea prăji un ou pe ea".

Femeie crede că eczema de care suferă din copilărie, i s-a înrăutățit din cauza unei reacții alergice la bere și a fost nevoită chiar să se radă pe cap din cauza mâncărimilor insuportabile și a iritațiilor. 

Într-o zi în care se afla în vacanță în regiunea Toscana, din Italia, și-a dat seama cât de gravă este reacția alergică întrucât atunci când s-a trezit a observat să așternuturile erau pline de sânge din cauza mâncărimilor din timpul nopții.

Însă, atunci când s-a întors în Marea Britanie, medicii i-au prescris creme bazate pe steroizi, ceea ce i-a înrăutățit situația deoarece pielea i-a devenit dependentă de ele iar iritațiile s-au intensificat. 

„În cea mai grea perioadă, de obicei mă trezeam cu ochii atât de umflați încât nu îi puteam deschide iar așternuturile erau pline de sânge din cauza scărpinărilor din timpul nopții”, a mărturisit aceasta pentru publicația Mirror

„Porțiunile roșii se extinseseră peste tot, aveam mâncărimi și eram foarte fierbinte. Puteai să prăjești un ou pe mine,” a continuat Maria. 

 Dar femeia a vorbit și despre partea mai puțin rea a situației: „Într-un fel, m-a ajutat să-mi accept corpul. Mi-am dat seama cât de legat este respectul de sine de aspectul fizic, dar acum sunt împăcată cu mine însămi și știu ce am de oferit lumii în afara aspectului fizic”. 

Maria suferă de această boală încă din copilărie, însă niciodată nu s-a manifestat atât de grav iar, de obicei, utilizarea unei creme pe bază de hidrocortizol se dovedea a fi benefică. 

În prezent, Maria reușește să controleze extinderea eczemei iar situația s-a mai ameliorat, dar nu știe dacă va scăpa vreodată de asta. 

Foto: Captură

Inchide