Boala care te determină să te masturbezi în somn și să faci sex, dar să nu îți amintești nimic a doua zi / Mărturia unei tinere: Mă trezesc masturbându-mă, respirând greu și…

Boala care te determină să te masturbezi în somn și să faci sex, dar să nu îți amintești nimic a doua zi / Mărturia unei tinere: Mă trezesc masturbându-mă, respirând greu și...
Publicat: 23/09/2019, 17:18

„Se întâmplă de cel puțin 3 ori pe săptămână: Mă trezesc masturbându-mă, respirând greu și aproape de a avea orgasm. Întotdeauna am orgasm și apoi adorm din nou.

Sună minunat, nu? Nu e chiar așa. Episoadele astea frecvente sunt principalele simptome ale sexsomniei – o afecțiune foarte rară a somnului care îi determină pe cei care suferă de ea să se masturbeze sau chiar să facă sex în timp ce dorm. Deși nu am fost diagnosticată oficial cu sexsomnie, dar am avut astfel de episoade de când mă știu. În ultimii ani, totuși, le-au avut în mod frecvent.

Pe lângă iritația provocată de masturbarea propriu-zisă, sexsomnia m-a făcut să fiu frustrată din punct de vedere emoțional. Asta pentru că nu pot să controlez comportamentul ăsta și nici nu sunt conștientă în momentul în care îl am și îl conștientizez abia când actul s-a sfârșit.

Deși până acum nu mi s-a întâmplat să fac sex în somn cu un partener, totuși, acum 5 ani, când am dormit la o prietenă, am trezit pe toată lumea din casă din cauza țipetelor din timpul masturbării”, a povestit tânăra pentru Health.

Foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase