Caz cutremurător: O fetiță de 6 ani a fost tratată ani de zile ca un animal iar acum suferă de o boală incurabilă – FOTO

Redactor:
Alexandra Mortu
Danielle Crocket, din Statele Unite ale Americii, a fost salvată de către polițiști în 2005 după ce cineva trecuse prin fața casei în care locuia și o zărise la o fereastră spartă.

În prezent, tânără a împlinit vârsta de 20 de ani.

Atunci când polițiștii au intrat în casa groazei au descoperit camere pline de urină și gândaci. Dani, care avea aproape 7 ani în acel moment, a fost găsită într-o camera foarte mică, aproape de mărimea unui dulap, și întunecoasă, purtând un scutec foarte umflat.

Corpul ei scheletic, plin de viermi, păduchi și muște, era înfășurat într-o pătură mucegăită.

Detectivul Mark Holse, care ajunsese primul la fața locului, a declarat pentru presa locală că: „A fost cel mai îngrozitor caz de neglijență pe care l-am întâlnit”.

Dani a fost imediat evacuată din casa teribilă din Florida și mutată la Spitalul General din Tampa unde medicii au descoperit că nu poate merge, vorbi sau mânca ceva solid.

Potrivit doctorului Kathleen Armstrong, specializat în psihologie pediatrică, 85% din creierul unui copil se dezvoltă în primii cinci ani de viață, însă micuța Dani suferea de autism și suferă și în prezent din cauza izolării la care a fost supusă, precum și a diferitelor tipuri de deprivare. 

Mama biologică, Michelle Crockett, a fost arestată la momentul respectiv și le-a spus autorităților că a încercat să facă tot ce putea, ținând cont că rămăsese văduvă. Însă femeia nu a fost condamnată decât la doi ani de arest la domiciliu.

În 2007, Dani a fost adoptată de Bernie și Diane Lierow. Cuplul a mărturisit că întotdeauna și-au dorit o fetiță și probabil că există un motiv pentru care Dumnezeu a adus-o în viețile lor.

Cei doi au încercat să amelioreze autismul fetiței prin terapie specială, de mai multe tipuri, înot, consultări cu diferiți medici, sesiuni de terapie de cinci ori pe săptămână etc.

Însă în 2015, cei doi au divorțat după 18 ani de căsătorie.

Ulterior Dani a rămas alături de Bernie, care a avut grijă de ea până la 18 ani când a devenit elegibilă pentru Programul Social de Siguranță și Protecție Medicală.

În prezent, Bernie o vizitează lunar iar Dani încă nu poate vorbi sau scrie, dar pare mulțumită de locul unde se află, relatează Daily Mirror

Foto: Captură Youtube

 

Inchide