Ce a pățit un tânăr în timp ce încerca să-i facă o surpriză iubitei lui: „Am băut și mi s-a rupt filmul. Colega ei mă amenință că îi va arăta înregistrarea dacă nu mă despart de ea”

Redactor:
Gandul
Ce a pățit un tânăr în timp ce încerca să-i facă o surpriză iubitei lui: „Am băut și mi s-a rupt filmul. Colega ei mă amenință că îi va arăta înregistrarea dacă nu mă despart de ea”
Un tânăr de 18 ani a povestit pentru The Sun că se află într-o situație disperată pentru că în timp ce încerca să-i facă o surpriză iubitei sale, a băut peste măsură și a doua zi de dimineață s-a trezit în patul unei colege. Adolescenta susține că au făcut sex și s-au filmat, așa că tânărul ar trebui să se despartă de prietena pe care o iubește.

„Prietena iubitei mele susție că am făcut sex cu ea când eram beat și are un videoclip care să ateste asta. Acum îmi cere să mă despart de prietena mea pe care o iubesc și sunt disperat”, își începe povestea tânărul.

„Am 18 ani, iar iubita mea și colega ei au 16. Colega iubitei mele mi-a sugerat să-i facem o petrecere surpriză iubitei mele pentu aniversarea de 17 ani. Mi s-a părut o idee bună așa că am mers să mă întâlnesc cu ea, mințind-o pe iubita mea că merg să mă văd cu fratele meu mai mare. Era vineri seara și părinții colegei prietenei mele erau plecați, așa că am mers la ea acasă.

Am început să facem o listă cu invitați și colega iubitei a adus alcool la masă.

Nu obișnuiesc să beau așa că m-am amețit imediat. Îmi amintesc doar că la un moment dat a venit cu o sticlă de vodka și de atunci s-a rupt filmul.

M-am trezit a doua zi în patul ei.

Mi-a spus că am făcut sex și că ne-am filmat. Apoi mi-a mărturisit că este îndrăgostită de mine și că ar trebui să fim într-o relație, ceea ce înseamnă că ar trebui să renunț la iubita mea.

Dar eu nu o iubesc pe ea, ci pe prietena mea.

Nu am făcut niciodată sex cu iubita mea deoarece mi-a spus că nu este pregătită.

Colga ei spune că are în telefon filmul cu noi doi, dar mi-l va da atunci când mă voi despărți de iubita mea.

Am încercat să mă distanțez de această fată, dar este mereu în prezența prietenei mele ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a povestit tânărul pentru The Sun.

 

×

Președintele Klaus Iohannis susține o declarație de presă https://bit.ly/2CxtaUg

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide