• Publicat:
Magazin

Ce mai face și cum arată Mugur Mihăescu, celebru pentru personajul lui Garcea. Este tot chel, dar cu mustață la 52 de ani – FOTO

Mugur Mihăiescu, celebru pentru rolurile Garcea și Leana din „Vacanța Mare" a postat recent pe Facebook o fotografie în care arată diferit față de cum îl știau fanii. Actorul în vârstă de 52 de ani și-a lăsat mustață.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți din „Vacanța Mare”, Mugur Mihăescu a profitat de notorietate și a pus bazele mai multor afaceri, dispărând treptat din lumina reflectoarelor.

După ce a devenit celebru pe scenă și pe micile ecrane, Mugur Mihăescu a intrat și în politică și a fost consilierul personal al Gabrielei Firea în 2017. În prezent, Mugur deține trei restaurante în Centrul Vechi al Capitalei: „Trei irish pub-uri. Îmi place să le țin acolo sub același acoperiș. E un business frumos, lucrez tot cu oamenii, iar dacă majoritatea pleacă mulțumită, e ok”, declara anul trecut actorul. Mugur se mândrește cu fiica lui Ivona, care studiază în Marea Britanie.

Recent, actorul a postat pe Facebook o imagine, în care apare cu noua lui înfățișare. Este tot chel, dar cu mustață.

Fotografia este însoțită de desscrierea: Nu mai știu ce sa fac cu Brexitul asta, și mâine vine și regina la Sadova…”, făcând referie la costumația sa britanică și la satul natal care a reprezentat și spațiul de desfășurarea al serialului „Vacanța Mare”.

 

Inchide