Ce șanse ar avea ca FOTBALIST ÎN LIGA LUI MITICĂ puștiul care a făcut show cu mingea la „ROMÂNII AU TALENT”

Redactor:
Diana Marcu
Ce șanse ar avea ca FOTBALIST ÎN LIGA LUI MITICĂ puștiul care a făcut show cu mingea la „ROMÂNII AU TALENT”
Ștefan Florescu, 18 ani: "peste tot fotbalul s-a transformat într-un business plin de blaturi și scandaluri"

Deși ultimul în concurs, Ștefan Florescu a ajuns primul pe listafavoriților pentru finală și le-a oferit telespectatorilor,potrivit lui Andi Moisescu, „ceva ce nu s-a mai vazutdemult în fotbalul românesc, și anume spectacol”. Felul încare Ștefan Florescu a jonglat cu mingea pe muzică i-a impresionatnu doar pe jurați, Mihai Petre declarându-se fanul băiatului dinBotoșani, ci și pe români care l-au trimis direct în finală pepuștiul care face freestyle football și care și-a vândut bicicletapentru a avea bani ca să ajungă la preselecțiile de la „Românii autalent”.

„Am decis că, dacă peste tot fotbalul s-a transformatîntr-un business plin de blaturi și scandaluri, eu să încerc săpromovez de unul singur spectacolul pe care fotbalul ar trebui să-lofere”, își motivează Ștefan Florescu alegerea . „Este unsport frumos, fără blaturi, fără scandaluri și fără violență”,povestește adolescentul de 18 ani.

Vezimai multe pe Romanii au talent

Dar cine este băiatul care are o șansă la câștigarea potului de120.000 de euro pe 25 aprilie? Ștefan Florescu, 18 ani, a practicatatletism și fotbal de performanță, ba chiar a fost la un pas de afi selecționat în echipa de juniori a FC Steaua, dacă părinții luiși-ar fi permis să-I asigure cheltuielile pe care trebuia să lefacă pentru a sta în București. Între timp aceștia au divorțat, iarȘtefan a rămas cu tatăl lui bolnav și locuiesc în casa bunicilordin comuna Vorona, la 25 de km de Botoșani.

Într-un interviu pentru gândul, el a mărturisit că și-a făcutsingur numărul cu care a participat la preselecțiile de la „Româniiau talent” și că a repetat coregrafia nu în săli de dans cu oglinziși nici în săli de sport, ci într-o sufragerie. „Când aveam drum laBotoșani exersam în parcarea acoperită a Sălii Polivalente”,povestește finalistul. „Deși am spart multe becuri, lustre șigeamuri, așa mi-am dezvoltat controlul și am învățat să facfreestle oriune”. Deocamdată, el nu câștigă bani din jongleriile pecare le face cu mingea, fie ea în flăcări. „Nu am reușit până acumsă câștig nici cât să-mi platesc amenzile pe care le primesc despentru tot felul de legi pe care nu le pot înțelege. Una din eleera primită chiar pentru folosirea parcului în alte scopuri decâtcele pentru care a fost el conceput”, a mai spus Ștefan pentrugândul.

Inchide