Cea mai proastă cerere în căsătorie: A înscenat un atac armat ca să o ceară de nevastă. Cum au decurs lucrurile – VIDEO

Redactor:
Gândul
Cea mai proastă cerere în căsătorie: A înscenat un atac armat ca să o ceară de nevastă. Cum au decurs lucrurile – VIDEO
Un bărbat s-a hotărât să-i adreseze „marea întrebare" partenerei într-un mod cu adevărat special, dar nu neapărat în sensul bun al cuvântului - a înscenat un atac armat.

Cererea în căsătorie reprezintă pentru unele persoane poate unul dintre cele mai importante  (și plăcute) momente din viața lor iar majoritatea femeilor visează la un gest romantic, grandios sau cel puțin special.

Însă un bărbat a vrut să facă o „cerere” cu adevărat specială – se pare că a înscenat un atac armat. Un videclip postat pe Twitter surprinde momentele în care o mașină albă este forțată să staționeze în mijlocul drumului.

Dintr-odată, un grup de „ofițeri înarmați” îi scot din mașină aproape cu forța pe cei doi îndrăgostiți pe care îi amenință cu armele.

În timp ce femeia este împinsă pe capotă, bărbatul scoate cutia cu inelul, se așază în genunchi și o cere în căsătorie.

Deși țipă și nu îi vine să creadă, femeia spune „da”.  Ulterior,  partenerul îi pune inelul pe deget și îi oferă un buchet de flori în timp ce „ofițerii” aplaudă.

Videoclipul a fost vizionat de peste 2 milioane de ori pe platforma de socializare Twitter, iar mulți dintre utilizatori au catalogat-o drept „cea mai proastă cerere în căsătorie”, unul dintre ei sugerând mai în glumă, mai în serios, faptul că doar din cauza traumei femeia a răspuns „da”.

 

 Foto: Captură Twitter

 

 

Inchide