Cel mai cunoscut proxenet din SUA și-a scris memoriile: „Totul a început la vârsta de opt ani, când am primit un sărut din partea lui Marilyn Monroe”

Redactor:
Silviu Bănilă
Dannis Hof, în vârstă de 68 de ani, proprietarul celui mai cunoscut bordel din Nevada, "Moonlite BunnyRanch", scrie, în memoriile sale, "The Art of the Pimp", că un sărut din partea divei Marilyn Monroe și dorința sa de a "reabilita" titulatura de "proxenet" l-au convins să clădească un imperiu al prostituției.

Dennis Hof a devenit „mentorul” prostituatelor cu vârste între 18 și 21 de ani, datorită atitudinii sale față de titulatura de „proxenet”, scrie Daily Mail. Hof își începe cartea controversată cu o poveste despre „prima sa erecție”, pentru care trebuie să-i mulțumească actriței Marilyn Monroe, care l-a sărutat, pe vremea când acesta avea opt ani.

„Mi-a plăcut dintotdeauna sexul și la un moment dat, m-am îndrăgostit de prostituate”, mărturisește bărbatul. Hof a avut afaceri în domeniul imobiliar și a devenit un client obișnuit al bordelului Moolight Ranch din Mound House, Nevada. În 1990, a cumpărat afacerea pentru un milion de dolari, stabilindu-se în Lyon County, una din puținele regiuni care permite prostituția legală. Bărbatul a schimbat numele bordelului în „Dennis Hof’s World Famous Moonlite BunnyRanch” și le-a instruit pe prostituate cum să-și negocieze tarifele pentru serviciile sexuale. Hof s-a asigurat că toate prostituatele erau contractori independenți, care puteau refuza orice relație cu clientul respectiv, dacă se impunea așa ceva.

foto: Facebook

Psihologul Sheenah Hankin susține însă că Dennis Hof are unele probleme de încredere și „le încurajează pe femei să fie geloase și să-i câștige atenția”, în timp ce râde de ele, atunci când „se luptă și se jignesc pentru el”.

foto: Regan Arts

„Dennis se folosește de femeile pe care le „iubește” și acestea îi sunt loiale”, scrie Hankin. „Ca orice proxenet, nu face altceva decât să le exploateze. Acesta este un comportament sadic și Dennis Hof fie îl neagă, fie îl acceptă, în funcție de situație”, consideră psihologul, care îl numește „narcisist” pe proxenet. 

Inchide