Cele mai ciudate lucruri găsite în casele oamenilor de către echipele de curățenie: de la colecții de unghii tăiate, la păpuși așezate în poziții sexuale

Redactor:
Alexandra Mortu
O platformă online din Marea Britanie, Bark.com, a realizat un sondaj în care au fost întrebate peste 2.000 de persoane care fac parte din echipe de curățenie: „Care au fost cele mai ciudate lucruri pe care le-ți găsi?".

Unele dintre răspunsuri au fost de-a dreptul scârboase sau dubiose: de la cutii cu unghii tăiate, până la coleții de porumbei împăiați sau un penis din plastic de 1,5 m.

Se pare că unul dintre proprietarii care au angajat echipe de curățenie era un mare iubitor de păsări deoarece păstra scheletul unei găini sub un teanc de reviste.

Alții par a fi mari colecționari de obiecte sexuale, pe listă găsindu-se un penis de plastic de 1,5 m, o casă de păpuși de tip bordel și un penis de lemn de 20 de cm.

Pe listă apar și descoperiri scârboase, de exemplu, un frigider plin de viermi.

Dar sondajul a dezvăluit nu numai obiecte ciudate, ci și situații asemenea. Un participant a povestit cum atunci când s-a prezentat la casa clientului l-a susprins alergând gol prin casă, ținând cont să avea ușa de sticlă. O femeie, se presupune, ,mărturisește că i s-a cerut să se îmbrace în costumație specială de menajeră iar un alt participant se pare că a pățit ceva tragi-comic – în timp ce curăța televizorul, l-a pornit din greșeală iar un film porno a început să ruleze pe ecran și clientul era în cameră.

Kai Feller, fondator al Bark.com, a declarat că „Sper ca publicul să respecte mai mult oamenii angajați la firmele de curățenie, mai ales după ce rezultatele sondajului au fost publicate – este evident că ei trebuie să facă față în fiecare zi celor mai ciudate și frumoase cereri”.

Printre obicetele desemnate cele mai ciudate se numără: un picior real de elefant, o colecție de păpuși vodoo pline de ace, un borcan plin de muște moarte și o replică a unei ferme, instalată chiar în mijlocul sufragerie, cu iarbă naturală.

 

Inchide