• Publicat:
Magazin

Cele mai URÂTE ȘTIRI din 2018 imprimate pe cele mai URÂTE PULOVERE de Crăciun

Cele mai URÂTE ȘTIRI din 2018 imprimate pe cele mai URÂTE PULOVERE de Crăciun
Cele mai URÂTE PULOVERE de Crăciun sunt vedetele unei campanii de publicitate cu subiect SOCIAL. Vezi ce PERSONALITĂȚI au primit câte un pulover

Ziarul finlandez Helsingin Sanomat a ales ca temă pentru puloverele realizate cu ocazia sărbătorilor problemele care au marcat anul 2018, de la bombe, poluarea cu plastic, știrile false, manipularea tehnologică, hărțuirea sexuală, mișcarea #METoo până la schimbări climatice, informează Adage.

Pentru a câștiga cât mai multă vizibilitate campania, puloverele au fost trimise vedetelor și influencerilor care sunt activi în combaterea fiecăreia dintre aceste probleme, lista destinatarilor incluzând nume ca Arnold Schwarzenegger și Leonardo DiCaprio, câștigători ai premiului Nobel pentru pace ca Martti Ahtisaari, Malala Youszafai și Nadia Murad și personalități ca Tarana Burke și Alyssa Milano implicate în combaterea hărțuirii sexuale.

Peste vară, ziarul a atras atenția după ce a tipărit pe câteva sute de panouri publicitare mesajul ¨Bine ați venit în țara presei libere, domnule Președinte”, pe drumul parcurs de Vladimir Putin și Donald Trump spre întâlnirea care avea loc în capitala Finlandei.

Foto: Captură

Inchide