CEZAR, câștigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, felicitat de Angela Gheorghiu. Cine este CEZAR THE VOICE

Redactor:
Adriana Stanca
CEZAR, câștigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, felicitat de Angela Gheorghiu. Cine este CEZAR THE VOICE
EUROVISION 2013 ROMÂNIA s-a finalizat cu un CLASAMENT neașteptat: CEZAR a câștigat selecția națională. Cine este Cezar Ouatu?

UPDATE. Câștigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA este CEZAR OUATU. Scandal imediat după anunțarea rezultatelor, Luminița Anghel consideră că un membru al juriului a dat un vot „șocant și inadmisibil”.

EUROVISION 2013, finala selecției naționale. CEZAR câștigă EUROVISION ROMÂNIA 2013. Scandal după anunțarea rezultatelor

EUROVISION 2013. Câștigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, Cezar Ouatu, nu se poate bucura pe deplin


EUROVISION 2013 ROMÂNIA s-a finalizat cu un CLASAMENT neașteptat: CEZAR a câștigat selecția națională. Cine este Cezar Ouatu? Soprana Angela Gheorghiu îl felicită pe Cezar, care va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, și îi transmite acestuia că este admiratoarea lui numărul 1.

Angela Gheorghiu a postat pe contul său oficial de Facebook o fotografie în care alături de ea apare Cezar. Fotografia este însoțită de următorul mesaj: „Suflet, felicitări, dintotdeauna am crezut în tine și sunt admiratoarea ta nr. 1! Publicul și marii profesioniști au opinia mea! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți!”.

CEZAR va reprezenta România la Eurovision 2013 Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa „It’s my life”, compusă de Cristian Faur, câștigătoare a finalei selecției naționale a concursului Eurovision, care s-a desfășurat sâmbătă seară, la TVR.

EUROVISION 2013. Cine este CEZAR

CEZAR (Cezar Ouatu, supranumit „Cezar The Voice”) a obținut un total de 20 de puncte, de la juriu și de la public.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfășura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internațională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai și va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Cezar Ouatu s-a născut în România, într-o familie de muzicieni, și a început să studieze pianul la vârsta de 6 ani. S-a remarcat pentru talentul său muzical și a absolvit Liceul de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești. La 20 ani și-a descoperit vocea, respectiv timbrul unic și special. A absolvit cu notă maximă secția canto clasic la Conservatorul „Giuseppe Verdi” din Milano, una dintre cele mai importante școli de muzică din lume, potrivit site-ului http://eurovision.tvr.ro.

A câștigat peste 10 premii internaționale la cele mai importante concursuri internaționale de canto de la Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino. Are o carieră de peste 10 ani în lumea operei internaționale, cu spectacole în cele mai importante săli și teatre din lume.

Cezar a decis în decembrie 2012 să abordeze genul pop opera, îmbinând genul opera cu cel pop opera pe aceeași scenă, într-un concept inovativ și original pe plan mondial.

În acest an, pe lângă participarea la Eurovision 2013, Cezar are în plan două colaborări internaționale de anvergură, cu tenorul italian Andrea Bocelli și cu soprana română Angela Gheorghiu. Tot în 2013, Cezar va lansa un single scris special pentru el de legendarul muzician Vangelis.

Madalina Cerban, [email protected]

EUROVISION 2013, finala selecției naționale. CEZAR câștigă EUROVISION ROMÂNIA 2013

LOTO 6/49, LOTO 5/40, JOKER și NOROC. Premiile care pot fi câștigate la EXTRAGEREA LOTO de duminică, 10 martie

 

Inchide