Clubul în care se organizează orgii sexuale pentru unii dintre cei mai bogați oameni din lume – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Clubul în care se organizează orgii sexuale pentru unii dintre cei mai bogați oameni din lume – VIDEO
Sntcm este considerat „cel mai elitist sex club din lume" deoarece majoritatea membrilor sunt persoane foarte bogate și faimoase.

Atenție! Imaginile prezintă conținut explicit

Organizatorii dau petreceri pentru orgii sexuale destinate doar pentru persoanele faimoase și bogate.

Clubul private are mai multe locații la nivel global, de la Beverly Hills până la capitala Rusiei, Moscova.

Se pare că pentru a participa la o astfel de petrecere trebuie mai întâi să trimiți o cerere de înscriere.

Cei care vor ă se înscrie trebuie să divulge numele complet, data nașterii și ocupația, precum și ce fantezii sexuale au. În plus, trebuie să uploadeze și fotografii cu ei pentru a putea fi luați în considerare.

„Snctm este cunoscut ca fiind cel mai elitist sex club din lume datorită participanților unici și a calității evenimentelor organizate de noi.  Suntem foarte selectivi în ceea ce privește oaspeții care vor să participe”, au menționat proprietarii clubului pentru Daily Star.

După ce suntem acceptați, oaspeții trebuie să își cumpere bilet pentru fiecare eveniment în parte, care poate costa și până la 2.000 de lire, sau își pot cumpăra un abonament anual de aproximativ 60.000 de lire.

Însă, unii oaspeți pot participa la astfel de evenimente pe gratis în funcție de notorietatea pe care o au.

„Regula de aur a Snctm este acceptul – întotdeauna trebuie să întrebi înaine de a atinge. Cine încalcă regula este dat afară și accesul în club îi este interzis. O altă regulă importantă este confidențialitatea. Telefoanele și dispozitiviele electronice sunt interzise iar oaspeții sunt verificați la intrare de către echipa de securitate. Toți oaspeții trebuie să aibă măști pe față. Iar în afară de asta, avem și reguli în ceea ce privește decorul”, au adăugat proprietarii. 

Foto: Captură

 

Inchide