Concertele lunii iunie în București: Sting, Scorpions, Alice Cooper, Tiesto. Vezi aici lista completă a artiștilor și formațiilor

Redactor:
Vlad Mironescu
Concertele lunii iunie în București: Sting, Scorpions, Alice Cooper, Tiesto. Vezi aici lista completă a artiștilor și formațiilor
Sting și Alice Cooper se numără printre artiștii care vor cânta, în luna iunie, în București; dacă Sting va urca pe scena din Piața Constituției din Capitală, alături de o orchestră simfonică, pe 6 iunie, Alice Cooper îi va încânta pe rockeri, pe 14 iunie, la Arenele Romane.

Sting și Alice Cooper se numără printre artiștii care vor cânta,în luna iunie, în București; dacă Sting va urca pe scena din PiațaConstituției din Capitală, alături de o orchestră simfonică, pe 6iunie, Alice Cooper îi va încânta pe rockeri, pe 14 iunie, laArenele Romane.

Sting revine în concert la București, cu live band și orchestrăsimfonică, pe 6 iunie, în Piața Constituției, în cadrul turneului”Symphonicity”. Turneul „Symphonicity” îl prezintă pe Sting într-oserie de concerte inedite, în cadrul cărora artistul interpreteazăcele mai cunoscute hituri din cariera sa, într-o nouă versiune,acestea fiind reorchestrate pentru aranjament simfonic.

O legendă a hard rockului, veteranul care a inventat literalmenteconceptul de „rock teatral”, Alice Cooper se întoarce la ce știe săfacă el mai bine, cu turneul „No More Mister Nice Guy: The OriginalEvil Returns!”. Show-ul din 2011, încărcat de artificii demne defilmele horror, ca mai toate aparițiile live marca Alice Cooper,include clasica ghilotină și șarpele boa încolăcit în jurulgâtului. Setlist-ul va trece prin hiturile care l-au făcut faimospe veteranul Cooper, la care se adaugă și piese mai noi.

Celor două evenimente de excepție li se alătură alte concerte aicăror protagoniști vor fi Scorpions, Suede și Lake of Tears,printre alții. Show-ul trupei Scorpions face parte din turneulmondial de adio „Get Your Sting And Blackout World Tour”. Turneuleste programat să dureze în total trei ani și cuprinde concerte întoată lumea.

Calendarul concertelor anunțate pentru luna iunie înBucurești:

Joi, 2 iunie
Concert de muzică improvizată – Clubul Țăranului

Sâmbătă, 4 iunie
Suede – Arenele Romane
IAMX și Monarchy – Romexpo

Duminică, 5 iunie
Opeth și Katatonia – Arenele Romane

Luni, 6 iunie
Sting – Piața Constituției

Joi, 9 iunie
Scorpions – Zone Arena

Vineri, 10 iunie
Țapinarii, concert aniversar 10 ani – Green Hours
DnB Summer Fest (Drumsound & Bassline Smith și Bare Noize) -Arenele Romane
Hooverphonic – Fratelli Studios

Sâmbătă, 11 iunie
Bugge Wesseltoft – Teatrul Național „I. L. Caragiale”

Duminică, 12 iunie
Al Bano – Sala Palatului

Marți, 14 iunie
Alice Cooper – Arenele Romane

Joi, 16 iunie
Ali Campbell (ex UB40) – Sala Palatului

Vineri, 17 iunie
Mr. Big – Hard Rock Cafe

sâmbătă, 18 iunie
Tiesto – Arenele Romane

Sâmbătă, 25 iunie
Lake of Tears – Arenele Romane

Oana Ghita, [email protected]

Inchide