Copiii cântărețului Michael Jackson doresc să răscumpere ferma Neverland

Redactor:
Florin Badescu
Copiii cântărețului Michael Jackson doresc să răscumpere ferma Neverland
Copiii cântărețului Michael Jackson doresc să răscumpere celebra fermă Neverland și să o transforme într-un centru dedicat memoriei tatălui lor

Copiii cântărețului Michael Jackson doresc să răscumpere celebrafermă Neverland și să o transforme într-un centru dedicat memorieitatălui lor, informează dailymail.co.uk.

Cei doi copii mai mari ai cântărețului american, Prince Michael,în vârstă de 13 ani, și Paris Katherine, în vârstă de 12 ani, auluat această decizie după ce au făcut, în urmă cu câteva zile, ovizită „secretă” la ferma Neverland, fosta reședință în valoare depeste 80 de milioane de dolari a starului.

Michael Jackson, care a murit în iunie 2009, a fost obligat săvândă ferma Neverland unui fond de investiții, după ce a acumulatdatorii imense, potrivit publicației News of the World.

O sursă a declarat pentru această publicație: „Paris și Princeși-au amintit camerele din copilărie”. Cei doi copii ai starului arfi declarat, potrivit aceleiași surse, că, atunci când vor fisuficient de mari, vor răscumpăra ferma Neverland și o vortransforma „într-un fel de parc comunitar și centru pentruprotecția animalelor”.

Aceeași sursă a declarat că și cel de-al treilea copil alstarului, Prince Michael II, cunoscut sub numele de Blanket, învârstă de opt ani, s-ar fi „îndrăgostit” de Neverland după o vizităfăcută la această fermă în cursul verii.

Potrivit News of the World, cei trei copii ai cântărețului vormoșteni multe milioane de dolari după ce vor împlini vârsta de 21de ani și vor dispune astfel de mijloacele financiare pentru arăscumpăra celebra fermă.

Cei trei copii ai starului au acordat primul lor interviu de ladecesul artistului, realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, încursul săptămânii trecute. Winfrey a vizitat-o pe mama lui MichaelJackson, Katherine, la locuința ei din Encino, California, pentruun interviu cu aceasta și cu soțul ei Joe și pentru a face un tural reședinței.

Potrivit unor surse apropiate familiei Jackson, Oprah a vorbitși cu cei trei copii ai cântărețului. Se pare că frații, care nu aumai fost niciodată intervievați, i-au vorbit despre faimosul lortată lui Winfrey, iar emisiunea care va cuprinde acest interviu vafi difuzată în săptămânile următoare, potrivit New York DailyNews.

Michael Jackson a apelat în timpul vieții la toate mijloacelepentru a-și ascunde copiii de lumina reflectoarelor, acoperindu-lede obicei chipurile cu măști atunci când se aflau în public.

Copiii lui Michael locuiesc cu bunica lor de aproape un an, înreședința familiei Jackson din Encino, având astfel parte de uncămin tradițional, complet diferit de mediul cu care i-a obișnuittatăl lor, care îi plimba peste tot în lume – Las Vegas, Irlanda,California, Bahrein etc. – în reședințele sale provizorii.

Michael Jackson a decedat în urma unei supradoze de medicamente.Poliția americană a calificat moartea sa drept „omucidere”. Laînceputul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal alstarului, a fost pus sub acuzație pentru omucidere.

Inchide