Crimă odioasă: Un bărbat a ucis-o și tăiat-o în bucăți pe femeia cu care se întâlnea, după ce a descoperit că își făcuse schimbare de sex

Redactor:
Gandul
Crimă odioasă: Un bărbat a ucis-o și tăiat-o în bucăți pe femeia cu care se întâlnea, după ce a descoperit că își făcuse schimbare de sex
Un bărbat a ucis persoana cu care a ieșit la o întâlnire în oraș după ce a descoperit că se născuse bărbat și își făcuse ulterior schimbare de sex.

Mihail Tikhonov, un absolvent de Medicină în vârstă de 27 de ani, a strangulat-o pe Nina Surgutskaia, apoi a tăiat-o în bucăți, potrivit Daily Mirror. Mai mult, tânărul a băgat la cuptor părți din corpul victimei.

Bărbatul a aruncat o parte din resturile femeii de 25 de ani la toaletă, potrivit anchetatorilor.

Crima odioasă s-a petrecut în orașul Kursk.

Înainte de a o ucide, Tikhonov a ieșit cu Surgutskaia în oraș. Seara au mers la apartamentul ei, unde au consumat alcool. Cei doi au început să facă sex când tânărul și-a dat seama că Nina era transsexual. Mai precis, se născuse bărbat.

Imediat după aceea, bărbatul a strangulat-o, apoi a secționat-o în bucăți. Capul și membrele au fost puse într-un geamantan, pe care Tikhonov l-a dus la el acasă. Bărbatul a negat că ar fi canibal. El susține că a băgat bucăți din victimă în cuptor pentru ca „lichidul să se evapore”.

Suspectul a fost prins după ce mama Ninei, îngrijorată de lipsa acesteia, a sunat la poliție. Oamenii legii au dat, în apartementul femeii, peste scene macabre. Acasă la medic au descoperit capul femeii și membrele, care erau acoperite cu sare pentru a nu se descompune.

Nina era recunoscută oficial ca femeie de către autoritățile din Rusia.

Potrivit legii ruse, Tikhonov poate petrece 20 de ani după gratii.

 

Inchide