Culmea prostiei sau culmea snobismului. De ce și-a distrus în mod intenționat un bărbat apartamentul de lux – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Culmea prostiei sau culmea snobismului. De ce și-a distrus în mod intenționat un bărbat apartamentul de lux – VIDEO
Un bărbat din Malaezia și-a distrus noul apartament din centrul orașului Kuala Lumpur deoarece nu era destul de luxos pe cât promisese dezvoltatorul.

Bărbatul a devenit o celebritate pe internet după ce a făcut o serie de filmulețe în care se plângea de „calitatea” noului apartament.

 El pretinde că apartamentul, care l-a costat în jur de 500.000 de mii de dolari, nu este la înălțimea standardelor sale. Din cauza aceasta bărbatul începe să dea cu graffiti pe podea, să spargă cu ciocanul și să își povestească „off-ul” în fața camerei de filmat

 Din mărturiile lui reiese faptul că a încercat să contracteze dezvoltatorul, dar acesta l-a ignorat, astfel s-a hotărât să-și transforme apartamentul într-un fel de showroom (n. r. expoziție) pentru a-l face un exemplu în fața celorlalți potențiali cumpărători, avertizându-i să nu se lase păcăliți de nivelul de lux promis. 

În filmulețe, bărbatul ține un discurs despre toate defectele apartamentului, în timp ce îl prezintă cameră cu cameră, însă surpriza cea mare vine la sfârșit când se echipează cu ochelari de protecție și cască și începe să dea cu ciocanul într-o masă, apoi aruncă cu un scaun. 

Se pare că dezvoltatorul imobiliar a reacționat la postările cu filmulețele declarând că cel care apare în ele nu este proprietarul, ci doar un reprezentant al acestuia. 

Foto: Captură Facebook  

 

Inchide