Cum a apărut această gaură în zid

Redactor:
Laura Holban
Cum a apărut această gaură în zid
Poliția districtului britanic Nottinghamshire a început o investigație pentru a-i prinde pe cei care au făcut o astfel de gaură în zidul de cărămidă.

Luni, la orele dimineții, o bandă de hoți a furat un bancomat din zidul în care era încastrat, folosindu-se de un tractor, notează Daily Mail. Poliția districtului britanic Nottinghamshire a început o investigație pentru a-i prinde pe infractori.

Foto: Daily Mail

Un localnic, care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, a povestit că a auzit o bubuitură. „Am auzit un zgomot afară. Se auzeau înjurături și mă gândeam ce s-o fi întâmplat. Când m-am uitat pe fereastră, am văzut doar trei vehicule demarând. Locuim pe aceeași parte a străzii cu sediul băncii, așa că nu am putut zări tractorul și nici nu m-am riscat să ies să văd ce e. Dar e un jaf incredibil”, a declarat martorul.

„Tractoarele sunt mașinării foarte gălăgioase, așadar ne bazăm pe faptul că cineva își va aminti să fi văzut una, mai ales la ora aia. Ar fi oricum, ceva rar întâlnit pe străzile din Bingham. Îi rugăm pe toți care au văzut tractorul sau au vreo informație să ne contacteze”, a declarat inspectorul Phil Hallam de la poliția din Nottinghamshire. Autoritățile au înconjurat clădirea băncii cu un cordon de siguranță care va rămâne acolo până se va asigura că zidurile sunt sigure și la fel și clădirea.

Inchide