• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Cum a fost parodiat piciorul drept al Angelinei Jolie după noaptea Oscarurilor. GALERIE FOTO

La o zi de la ceremonie de decernare a Oscarurilor, piciorul drept al Angelinei Jolie făcea furori pe internet

La o zi de la ceremonie de decernare a Oscarurilor, piciorul drept al Angelinei Jolie făcea furori pe internet, scrie Yahoo Movies.

Cei care au ratat evenimentul găzduit de Billy Crystal trebuie să știe că actrița a atras atenția cu o rochie lungă neagră, crestată de un șliț lung până aproape de brâu, care îi dezgolea piciorul drept de fiecare dată când se deplasa sau poza.

Momentul de glorie a venit atunci când actrița a urcat pe scenă pentru a prezenta nominalizările la categoria „Cel mai bun scenariu adaptat”. Angelia Jolie și-a scos piciorul la vedere, pozând într-o postură inedită. Mișcarea a fost parodiată de scenaristul Jim Rash care a câștigat Oscarul pentru pelicula „The Descendants”, împreună cu Alexander Payne și Nat Faxon.

Glumele nu s-au terminat aici. Imaginea cu piciorul dezgolit al soției lui Brad Pitt a fost atașată, folosind programe de editare, unor fotografii celebre.

Cireașa de pe tort a fost faptul că piciorul vedetei are acum și o pagină de Twitter, care a atras până acum 20.000 de fani.

Inchide