Vlad Mironescu
23.04.2012
Magazin

Cum a slăbit Aretha Franklin 38,5 kg în 3 luni

Cum a slăbit Aretha Franklin 38,5 kg în 3 luni
"Mă uitam la numeroase poze și îmi spuneam: ", a spus râzând Aretha Franklin în cadrul show-ului de televiziune The Wendy Williams Show, miercuri seară.

„Mă uitam la numeroase poze și îmi spuneam: ”, a spus râzând ArethaFranklin în cadrul show-ului de televiziune The Wendy WilliamsShow, miercuri seară. „Am făcut tot posibilul să pierd din greutateși a fost foarte greu”, a povestit artista. „Este dificil cândiubești mâncarea. Dar nu poți continua să mănânci lucruri care știică îți vor face rău în cele din urmă”, i-a mărturisit interpretamoderatoarei emisiunii.

În cadrul aceluiași show, difuzat de CBS, Aretha Franklin aatins și un subiect delicat – intervenția chirurgicală suferitărecent, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii cu privire laboala de care a suferit. Regina muzicii soul a spus că o durereinsuportabilă i-a apărut anul trecut, ca o „primă bănuială că cevanu era în ordine.” De altfel, 2010 nu a fost un an bun pentruAretha. Ea și-a fracturat două coaste după ce a căzut în reședințapersonală din SUA. Mai mult, ea a fost nevoită să-și anuleze douăconcerte gratuite ce erau programate la New York. Tot atunci,artista acuza dureri abdominale fiind sfătuită de medicul ei săfacă un set complet de analize.

Cine este Aretha Franklin

În 1987, Aretha Franklin a devenit prima cântareață inclusă înRock and Roll Hall of Fame, iar în 2009, ea a cântat live laceremonia de investire în funcția de președinte a SUA a lui BarackObama.

Supranumită Regina muzicii soul, Franklin a câștigat 20 depremii Grammy, dintre care opt consecutive, între anii 1968 și1975. (Gabriela Codău)

Inchide