Cum a slăbit Gabriel Cotabiță 30 de kilograme în 3 luni folosind „CURA CĂTĂLIN CRIȘAN”: „Rezultatele sunt spectaculoase”

Redactor:
Mădălina Chițu
Cum a slăbit Gabriel Cotabiță 30 de kilograme în 3 luni folosind „CURA CĂTĂLIN CRIȘAN”: „Rezultatele sunt spectaculoase”
Pentru solistul trupei VH2, Gabriel Cotabiță, lupta cu kilogramele a reprezentat în ultimii 20 de ani una dintre problemele sale „existențiale". „Ca să fiu sincer, probleme cu greutatea aveam de mult timp, dar, în primul rând, trebuie să recunosc: sunt un gurmand", mărturisește pentru Gândul cântărețul.

Pentru solistul trupei VH2, Gabriel Cotabiță,lupta cu kilogramele a reprezentat în ultimii 20 de ani una dintreproblemele sale „existențiale”. „Ca să fiu sincer, probleme cugreutatea aveam de mult timp, dar, în primul rând, trebuie sărecunosc: sunt un gurmand”, mărturisește pentru gândulcântărețul.

Interpretul de muzică ușoară a slăbit 30 de kilograme în treiluni, timp în care s-a lăsat și de fumat. „Când fumam, credeam căacest viciu încetinește procesul de îngrășare, ceea ce este fals.Și aici este «cheia succesului», nu am apelat la niciun truc pentrua mă lăsa de fumat: fără bomboane sau sticksuri”, completeazăCotabiță.

Slăbește după rețeta lui Cătălin Crișan

Gabriel Cotabiță ne-a precizat că, până să slăbească atât demult și într-un timp relativ scurt, a mai încercat diete, dar fărărezultat. „Toate curele mi-au asigurat scăderea îngreutate, dar după niciuna dintre ele nu mi-am schimbat și modul dealimentație, așa că, la un an de la terminarea dietei eram înacelași punct din care plecasem, adică mă îngrășam laloc”, spune cântărețul. El a mai spus că niciunul dintreregimurile de slăbire încercate nu a fost recomandat de un medicnutriționist, dar și-a făcut controale regulate pentru a nu-și punesănătatea în pericol. După aceste încercări eșuate, solistul trupeiVH2 a primit un regim disociat, care trebuie urmat timp de 80 dezile. „Acest regim a dat roade și îl țin o dată pe an, mai alesdupă perioada sărbătorilor de iarnă. Dieta disociată mi-a fost datăde colegul Cătălin Crișan. Nu e un regim dificil de ținut, pentrucă nu te înfometează în primă fază, dar rezultatele suntspectaculoase după 3 luni”, menționează Cotabiță.

De trei ori pe săptămână – sală

Pentru a accelera scăderea în greutate, cântărețul a inclus șisportul în programul său de slăbire. „Inițial am folosit metoda ceamai simplă – mersul pe jos o oră și jumătate zilnic, pentru căaveam o greutate prea mare pentru a face exerciții care implicau unefort mare, mai ales că nu am făcut sport în adolescență. După ceam slăbit destul de mult, am început să merg la sala de fitness.Acum merg la sală de trei ori pe săptămână câte două ore și facexerciții de întreținere, tonifiere și cardio”, spuneinterpretul.

Pâinea a devenit o delicatesă

Dieta disociată i-a schimbat lui Gabriel Cotabiță obiceiurilealimentare. Astfel, alcoolul a dispărut de 12 ani. „Nu mai beauabsolut nimic cu alcool indiferent de situație sau ocazie”,subliniază cântărețul. Dulciurile au ieșit și ele complet dinmeniu, sucuri carbogazoase bea rar și în general fără zahăr.”Pâinea o consum ca pe o delicatesă, foarte rar și separat de oricealt fel de mâncare. Singura problemă pe care o am în continuare șicare îmi mai generează fluctuații de greutate este cea legată deorarul meselor. Nu reușesc ca ultima masă să nu fie după ora 18-19.Având un program seminocturn, este un deziderat greu realizabil”,conchide Cotabiță.

Dieta lui Gabriel Cotabiță

♦ 5mese pe zi
♦ Numănâncă niciodată între mese și nu sare peste vreo masă
♦ Fărădulciuri, alcool, băuturi carbogazoase dulci și fără ulei
♦ Beatrei litri de apă pe zi, dar niciodată în timpul mesei
♦Ultima masă, nu mai târziu de ora 19:30

Inchide