Cum arată clubul de swingeri din Marea Britanie ce riscă să fie închis din cauza vecinilor nemulțumiți

Redactor:
Laura Holban
AȘA CEVA NU AI MAI VĂZUT. Imaginile sunt...

Consiliul local din districtul britanic New Forest a fost somat să închidă afacerea unuia dintre locuitori la cererea vecinilor lui. Potrivit vecinilor lui David Kay, acesta găzduiește petreceri „zgomotoase” în timpul weekend-ului, adevărate dezmățuri și orgii sexuale dedicate cuplurilor de swingeri. Casa lui Kay este un altar dedicat jocurilor sexuale, atât în cele cinci dormitoare, cât și în curte, adunând mulți clienți care doresc să își schimbe partenerul pentru câte o seară nebună, scrie Daily Mail.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Pe proprietatea britanicului au fost amenajate două temnițe cu bănci unde persoanele se așează pentru a încasa palme la fund, scaune de tortură, mase de examinare ca la doctor și alte echipamente pentru a-ți suspenda partenerul în timpul jocurilor sexuale. Spre oroarea vecinilor, în curtea din sparte, Kay a amenajat un jacuzzi și un crucifix gigantic care servește pentru plăcerile clienților veniți să schimbe partenerul pentru o noapte nebună. Clubul are un succes enorm și aduce în fiecare weekend foarte mulți clienți veniți să caute atât „raiul, cât și iadul”.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Nu toată lumea este împăcată cu locașul de dezmăț al swingerșilor, consiliul local fiind somat să îl închidă pe motiv că acesta a transformat casa într-o afacere fără a obține permisul vecinilor. „Este treaba lor ce fac în propria casă, însă locuința este construită pentru a găzdui o familie, o gospodărie. Nu poate fi pur și simplu transformată într-un club prin faptul că îți acoperi geamurile cu perdele negre și crezi că scapi de a face rost de un permis pentru activitățile ce urmează să le desfășori în ea. Vecinii nu sunt mulțumiți. Este o zonă rurală, iar oamenii sunt deranjați de acest lucru, de mașiniile care vin, de zgomotul care vine din casa și din curtea acelei proprietăți”, a explicat Leslie Puttock, membru al consiliului.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

„Ei nu pot dovedi că petrecerile sunt organizate pentru un scop comercial sau pentru câștiguri financiare. Invitații sunt rugați să aducă o contribuție, voluntară, pentru a întâmpina costurile de organizare a petrecerilor. Această contribuție este, așa cum am spus, pe de-a întregul voluntară, încât unii pot aduce o sticlă de vină sau cadouri gazdei. Prin valoarea acestor contribuții, se achită cumva o parte a chiriei sau a ipotecii”, se apără proprietarul clubului de swingerși.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Acesta a explicat autorităților locale că afacerea sa, debutată în 2007, implică organizarea a circa 95 de astfel de orgiii sexuale pe an și că locuința este în cea mai mare parte o casă, și nu un club. „Petrecerile se organizează de obicei vineri și/sau sâmbătă seară, ocazie cu care un număr de prieteni se adună să petreacă împreună, se aduc grupuri noi de prieteni și principalul scop este ca oamenii să se cunoască între ei și să împărtășească lucru, activități. Ei nu vin pentru a fi serviți”, explică britanicul Kay. Totuși, website-ul organizat pentru clubul acestuia oferă detalii despre petreceri ce se pot organiza în mijlocul săptămânii și listează și o serie de costuri pentru diferite servicii. Ba mai mult, pune la dispoziție și un calendar cu evenimente planificate pe viitor, atât pentru cupluri, cât și pentru persoane singure. Printre serviciile listate pe website, se numără închirierea uneia dintre temnițe pentru o întreagă noapte la costul de 30 de lire, dar și ocazia de a închiria un „star porno” pentru câteva ore.

 

Inchide