Cum arată noua versiune a Google Earth

Redactor:
Laura Holban
Gigantul IT Google a realizat unele finisaje la aplicația virtuală a globului pământesc, lansând ceea ce numesc „cel mai frumos Google Earth de până acum".

Google și-a adaptat aplicația virtuală a globului pământesc, lansând ceea ce numesc „cel mai frumos Google Earth de până acum”. Într-o postare pe blogulul de update-uri, Google anunța joi că această nouă versiune va randa mai bine imaginile și nu va mai afișa acele imagini tip mozaic cu care s-a lansat în 2005, imagini datorate folosirii mai multor sateliți și a mai multor imagini realizate în momente diferite, notează Huffington Post.

În plus, hărțile se vor vedea mult mai clar și vor fi mai exacte, asemătător celor deja disponibile pe Bing Maps.

Pe de altă parte, Google le va permite utilizatorilor logați să împărtășească imagini de pe Google Earth direct pe profilele de pe Google+ sau să folosească imagini de pe globul virtual pentru a le arăta prietenilor pe unde au călătorit și ce au vizitat.

În această săptămână, Google a mai anunnțat și alte schimbări de politică la rețeaua de socializare Google+, dar și o viitoare intersectare a serviciilor cu interesele personale ale fiecărui utilizator. „Este foarte important pentru noi să ne interacționăm cu clienții noștri, să înțelegem foarte bine cine sunt și să le livrăm servicii calitative mulate pe necesitățile lor”, scria Larry Page, CEO Google, la începutul acestei luni.

Citeste mai multe despre noua versiune Google Earth pe Go4it.ro.

Inchide