Cum celebrează serialul „Friends” 25 de ani de la premieră

Redactor:
Razvan Tupa
Cum celebrează serialul „Friends” 25 de ani de la premieră
Serialul "Friends/ Prietenii tăi" va aniversa 25 de ani de la premieră cu o serie de proiecții inedite în cinematografele americane, potrivit ABC Action News

Pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, producătorii serialului „Friends” vor proiecta 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite.

Potrivit celor de la Warner Brothers, episoadele vor fi însoțite de scene inedite și de interviuri exclusive cu vedetele.

În zilele de 23, 28 septembrie și 2 octombrie vor fi proiectate câte patru episoade pe noapte. Spectacolele vor începe la ora locală 19.00.

Episoadele vor fi prezentate în rezoluție 4k au lăsat să se înțeleagă producătorii.

„Suntem încântați să celebrăm cea de-a 25-a aniversare a serialului «Friends», un serial TV care influențează în continuare fani din toate generațiile”, spune Ray Nutt, din partea organizatorilor evenimentului.

„Fanii vor avea ocazia să se întâlnească și să revadă câteva dintre cele mai haioase și cele mai sensibile scene din celebrea serie, de această dată, în cinematografe”, a atătat oficialul.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” este un sitcom american creat de David Crane și Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 și 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan și a fost o rampă de lansare pentru cei șase actori din distribuția sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow și David Schwimmer.

Inchide