Cum poți slăbi 4 kilograme în 3 zile mâncând numai fructe

Redactor:
Mădălina Chițu
Cum poți slăbi 4 kilograme în 3 zile mâncând numai fructe
Jay Robb, specialist în nutriție, a realizat o dietă bazată pe fructe care promite pierderea a patru kilograme în doar trei zile
Jay Robb, specialist în nutriție, a realizat o dietă bazată pefructe care promite pierderea a patru kilograme în doar trei zile.Autorul regimului susține că în această perioadă de timp sistemuldigestiv va fi curățat, iar metabolismul va fi accelerat.
Potrivit acestuia, nutrienții din fructe vor stimula dizolvareagrăsimilor toxice acumulate în organism, iar apa și fibrele le vorelimina. Această dietă este frecvent întâlnită sub numele de curade curățare a oganismului.
Printre avantajele acestui regim de slăbire se numără faptulcă fructele accelerează tranzitul intestinal lent. În plus, acestealimente sunt bogate în fibre și minerale și sărace în sare, astfelcă senzația de foame este ținută sub control.
Cura cu fructe are două faze: în prima zi, persoanele care voradopta un astfel de regim trebuie să bea numai shake-uri deproteine de slabă calitate, iar în cea de-a doua fază, care seîntinde pe două zile, trebuie să mănânce fructe la fiecare douăore. Cina ultimelor două zile constă în legume crude și o porțiemică de proteine slabe sau un shake cu proteine. Dieta propune unplan cu 900-1.000 de kilocalorii pe zi, cu 100-125 de grame deproteine în prima zi și 50 de grame de proteine în următoarele douăzile. Autorul menționează că kilogramele pierdute într-un timprelativ scurt se datorează pierderii lichidelor, mai ales că dietaeste săracă în sodiu.
Lactatele, cafeaua, ceaiul, alcoolul, sucurile, legumelegătite, grăsimile și dulciurile sunt complet interzise, mai alesdacă doriți ca rezultatele să nu întârzie să apară.
Exercițiul fizic nu este indicat în cele trei zile de dietă,deoarece organismul se va simți slăbit și este bine să nu fie supusunui efort. După terminarea acestui regim se recomandă sportulpentru a tonifia masa musculară.
Nutriționiștii vorbesc și despre dezavantajele acestui regimde slăbire, care nu trebuie ignorate. Potrivit experților, o astfelde dietă urmată mai mult de două zile poate duce la perturbareametabolismului și la diminuarea masei musculare.
Inchide