Cum s-a dus Gheorghe Visu îmbrăcat în țigan la Nisa, să-și cumpere ceas de firmă

Redactor:
Raluca Ion
Cum s-a dus Gheorghe Visu îmbrăcat în țigan la Nisa, să-și cumpere ceas de firmă
Filmările au avut loc în cea mai mare parte pe Coasta de Azur, în primăvară, într-o vreme în care Franța era mult mai prietenoasă cu țiganii pe care azi îi trimite pachet cu avionul în România.

Filmările au avut loc în cea mai mare parte pe Coasta de Azur,în primăvară, într-o vreme în care Franța era mult mai prietenoasăcu țiganii pe care azi îi trimite pachet cu avionul în România.Într-una din zile, Gheorghe Visu a plecat spre hotelul în care eracazat îmbrăcat în costumul lui State și n-a regretat. Pe drum aintrat într-un magazin de ceasuri, iar când l-au vzut vânzătoareleau rămas atât de impresionate de ținuta lui, încât nu mai știau ceproduse să-i mai arate. Și nu-și puteau lua ochii de la cravata lui”de aur”.

Picturile lui Robert de Niro fără aluniță

Însă nu la aur și alte scumpeturi i-au stat lui Gheorghe Visuochii pe Coasta de Azur, ci la altele, la care State, personajul pecare-l joacă, nu s-ar uita nici măcar în treacăt. „Ceea ce trebuievăzut în Nisa sunt trei muzee: Muzeul Chagall, Muzeul ArheologicRoman și o biserică muzeu ridicată de Chagall. În ziua în care l-amvizitat, Muzeul Chagall găzduia o expoziție itinerantă a unuipictor destul de cunoscut în America, care se vedea că era un mareadmirator al lui Chagall. Pictorul se numea Robert de Niro senior,semăna foarte bine cu Robert de Niro junior, actorul american,pentru că era tatăl lui.

Chiar am fost confuz, pentru că avea și fotografia expusă: eraRobert de Niro, fără aluniță”, spune Gheorghe Visu despre pictorulcare a murit în 1993. Dacă el însuși ar fi fost pictor, probabil căar fi umplut orice colț de hârtie găsea cu desene de la Nisa.”Filmările au decurs cu mare poftă de lucru. Eram tot timpulproaspăt și cu chef. Decorul inedit: plaja ca nicăieri în lume undeam fost eu, orașul vechi, toate îți dădeau impulsul de a temanifesta într-un asemenea loc.

Dacă eram pictor, probabil ca aș fi umplut cartoanele cu deseneși schițe. Așa, am jucat cât am putut”, povestește actorul pentruGândul. Colega lui, Carmen Tănase, care o interpretează pe Flacăra,spune că adoră scenele dificile: „Dar cu cât este mai dificil,cu-atât este mai incitant! Eu vreau să-mi fie greu, pentru că doarașa pot, la sfârșitul zilei de filmare, să mă critic, sau să mălaud, să am un dialog cu mine însămi! Dacă n-am depus nici un efortși-am făcut totul pocnind din degete, parcă nici n-am filmat!”.

După două filme și trei seriale, Carmen Tănase a ajuns săconviețuiască perfect cu Flacăra. „Este extrem de amuzantă prinfelul ei direct de a pune problema. Se întâmplă deseori să fiu însituații delicate în viață, pe care să le gestionez greu, și atuncimă gândesc ce ușor ar merge totul dacă aș fi Flacăra!”

Cum se schimbă viața familiei Potcovaru

Acțiunea filmului „State și Flăcara-Vacanță la Nisa” porneștedin momentul în care nepotul lor, Norocel, dispare de sub ochii lorde pe plaja din Nisa, iar State și Flacăra se văd nevoiți să îșireamintească un subiect delicat din trecutul lor: Gabriel StateJunior Potcovaru, singurul lor băiat, a murit, la naștere, în urmăcu 25 de ani la Nisa.
Chiar dacă trebuie să facă față gândului că acum ar putea să-lpiardă pentru totdeauna pe Norocel, cei doi, împreună cu Stiven,Minodora și Thierry fac tot ce le stă în putință să-l găsească pemicuț.
Atunci când află că Norocel a fost răpit de un traficant local decopii, țiganii sunt hotărâți să se răzbune. Ceea ce nu bănuieșteniciunul dintre ei este că această nouă aventură va schimba pentrutotdeauna viața familiei Potcovaru pentru că Leon, traficantul carel-a răpit pe Norocel, ascunde un secret legat de trecutul lui,știut doar de Cobra, tatal adoptiv și fost partener de afaceri cuState. Lungmetrajul va fi o introducere la serialul „Moștenirea”,care va fi difuzat din această toamnă la Pro TV.

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
BOMBĂ: Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit! Ea este ALEASA
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Larisa Iordache, probleme de sănătate! Infecţie la nivelul rinichilor în timpul calificării la Jocurile Olimpice...
Aplicația utilizată de autorități pentru a accesa telefoanele infractorilor a fost spartă. Motivul e cu...
Incident periculos în Israel: O rachetă siriană a explodat în aproprierea unui reactor nuclear
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Un deputat AUR susține că a trăit din alocația copiilor și câștiguri la loto. A...
BOMBĂ: Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit! Ea este ALEASA
ROMÂNCA născută într-o familie de evrei considerată cea mai TEMUTĂ femeie din lume. Nici Elena...
ULTIMA ORĂ! Nu toţi credincioșii vor putea asista la slujba de Înviere! Purtătorul de cuvânt...
Ofertele eMAG care vin la fix înainte de Paște: catalogul cu cele mai bune reduceri...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Informația care cutremură România: A fost găsită moartă în baie. Un final tragic...
David Beckham, plin de pătrățele la 45 de ani. Ce mănâncă și cum se antrenează
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Inchide