Cum s-a transformat în Omul Vierme Valentin Urse, românul care i-a cucerit pe nemți la „Das Super Talent”

Redactor:
Diana Marcu
Cum s-a transformat în Omul Vierme Valentin Urse, românul care i-a cucerit pe nemți la „Das Super Talent”
Plecat de 20 de ani din țară, Valentin Urse, cunoscut drept Omul Vierme, este românul care face mii de vizualizări pe YouTube cu show-urile lui. În acest weekend, pe scena "Românii au talent", Urse și-a prezentat numărul și ciudatul costum care-l transformă într-o conductă umblătoare

Plecat de 20 de ani din țară, Valentin Urse, cunoscut drept OmulVierme, este românul care face mii de vizualizări pe YouTube cushow-urile lui. În acest weekend, pe scena „Românii au talent”,Urse și-a prezentat numărul și ciudatul costum care-l transformăîntr-o conductă umblătoare.

Valentin Urse a făcut senzație în 2009, la varianta nemțească ashow-ului „Românii au talent”. Bărbatul, originar din România, aprezentat atunci un număr special de acrobație îmbrăcat într-uncostum tubular și a câștigat celebritatea. Odată cu ea, Urse și-aîmbunătățit prestația și a inovat la capitolul ținută. „Oamenii seplictisesc să vadă mereu același lucru, așa că ești nevoit săschimbi mereu”, a declarat acesta pentru gândul. „Așa că în fiecarean aduc o inovație la show-ul meu”, mai spune Urse. Artistul arecontracte anual, „de minimum o lună de zile, dar se poate întâmplasă fie și turnee de câte 8 luni fiecare sau să am două – treievenimente pe lună”, afirmă Valentin Urse.

Asta pentru că oamenii de pretutindeni vor să-i vadă show-ulromânului, intitulat „Wurli Wurm”. Momente din el au văzut înweekend și românii, la Pro Tv, pe scena de la Buftea. Aceasta afost prima prestație a lui Urse pe o scenă din țară, după mai binede 20 de ani de când acesta a plecat din România. „Am mai avutpropuneri să revin în țară, dar nu s-au concretizat”, povesteșteartistul. „Acesta e un format frumos, interesant, care prinde întoată lumea”, spune Urse despre „Românii au talent”. „Cred că oriceom care consideră că are ceva al lui, special, ar trebui să-șijoace cartea”. Cartea și-a jucat-o și Valentin când a ales să seprezinte la preselecții la „Das Super Talent”, concurând cu 37.000de candidați veniți la casting. „De 20 de ani sunt pe contpropriu”, povestește bărbatul din al cărui CV nu lipsesc anii bunide sport de performanță și mulți alții de acrobație. „Am fostsăritor în apă, zece ani am făcut sport, dar în urma uneiaccidentări, înainte de Olimpiada de la Moscova, în ’80, am fostnevoit să mă retrag”, spune acesta. „Mi-a părut rău să renunț”.După retragerea din sport, Valentin Urse a ales circul, o lumemagică care-l atrăgea de mic copil, de când împreună cu mama lui demână nu ratau niciun spectacol . „Îmi plăceau săriturile, salturileși acrobația”, mărturisește acesta. „Așa că alegerea circului avenit firesc. Am fost în trupele Tudorică și Stroici și cu ele amvăzut lumea”, povestește Urse.

„În România sunt detoate, dar nu și bani”

Din ’90, bărbatul s-a stabilit în Austria, dar n-a uitatniciodată că e român. „Spun mereu asta când sunt întrebat și vinanual în țară, unde mi-au rămas părinții. Nu am pierdut ce s-aîntâmplat aici, dar sigur că remarc diferențele. Mă bucur că avemde toate, dar văd și că nu sunt bani”, mai spune Valentin Urse.Artistul și-ar dori ca, la un moment dat, să revină acasă. „Gândulmeu a fost mereu același – de a mă întoarce și încă mă gândesc ladorința mea”, afirmă acrobatul. „Aș vrea să trăiesc în țara în careaș putea lucra, mi-aș face meseria și aș fi cu familia mea”. Pânăatunci însă, Valentin Urse se va întoarce în Austria, unde are unspectacol programat pe 11 aprilie, și apoi va vedea unde-l ducpașii și contractele.

Femeia devenită vedetă peste noapte în România, nevoită să facă videochat! "Nu mi-aş face vreodată...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Fiul unui mare lider PSD a vrut să se arunce de pe pod! Momente uluitoare...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Cum controlăm noua tulpină de coronavirus? Explicațiile unui medic pneumolog
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
SINGURUL loc de pe glob în care Rusia și SUA trăiesc în COMPLETĂ armonie și...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
ULTIMA ORĂ. ȘOC! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia din Bacău care a murit...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide