Cum să îți mărești sânii fără silicon

Redactor:
Mădălina Chițu
Cum să îți mărești sânii fără silicon
Implanturile cu silicon, tratamentele hormonale și cremele miraculoase sunt modalitățile la care apelează femeile pentru a-și mări bustul.

Implanturile cu silicon, tratamentele hormonale și cremelemiraculoase sunt modalitățile la care apelează femeile pentru a-șimări bustul. Un grup de cercetători japonezi susțin că acestemetode vor fi date uitării, deoarece au constatat că celulele stempromit mărirea cu până la 4 centimetri în circumferințasânului.

Deși studiile clinice nu s-au terminat, oamenii de științăsusțin că aceasta este o metodă sigură de mărirea sânilor pe operioadă nedeterminată. Potrivit acestora, celulele stem se absorbdestul de greu de către organism, iar bustul își păstrează formafermă.

Tehnica poate fi utilizată și pentru ridicareasânilor

Un alt avantaj al acestei metode este faptul că pacienta nu va fisupusă unei intervenții chirurgicale, ci va fi injectată cu celulestem, astfel nu va exista o perioadă de refacere a organismuluidupă operație.
Implanturile de silicon pot fi respinse de către organism, sau,după o perioadă, acestea se pot deplasa și forma sânilor să capeteun aspect neplăcut. Cercetătorii spun că acest lucru nu se poateîntâmpla și în cazul tratamentului pentru mărirea bustului cucelule stem, deoarece acestea nu vor fi respinse de către organism,iar sânul rămâne moale, cu un aspect natural.

Tehnica poate fi utilizată și de femeile care au alăptat,deoarece hrănirea la piept a copilului duce la apariția fenomenuluide sân lăsat. Pentru a recăpăta aspectul ferm al sânului,specialiștii vor folosi pe lângă celule stem și grăsimeproprie.

Rezultatele se observă în timp

Pielea și țesuturile care au fost supuse tratamentului cu celulestem se vor regenera și după ani de zile, astfel că rezultatele seobservă în timp, fiind puține dezavantaje ale acestei tehnici demărire a sânilor, precizează oamenii de știință.

În același timp, există riscul apariției celulelor cancerigenela nivelul sânilor. Și în cazul implanturilor cu silicon existăaceste riscuri, ca în orice intervenție unde țesuturile au suportatstresul chirurgical. Rezultatele relatate par a fi mult superioarecelor obținute prin implanturi cu silicoane, neexistând risculspargerii acestora, migrării lor, iar fermitatea sânilor este multmai naturală, conchid cercetătorii.

Inchide