Cum va arăta iPad 3

Redactor:
Sorina Ionașc
În curând va fi lansată tableta iPad 3, care se anunță a avea îmbunătățiri considerabile.

Apple se pregătește de lansarea tabletei iPad 3 la începutul lunii martie. Deși nu se știu detalii concrete referitoare la aspectul și caracteristicile gadgetului, au fost lansate mai multe zvonuri legate de proprietățile lui. Business Insider a publicat o listă a acestor zvonuri pentru a ne face o idee despre cum va arăta noul iPad.

1. iPad 3 va fi puțin mai gros decât decât iPad 2 cu aproximativ 1 milimetru. Deși Apple a făcut o tradiție din lansarea produselor din ce în ce mai subțiri și mai ușoare, de data aceasta a fost nevoie ca tableta să suporte noile caracteristici, și anume un ecran mai bun și o antenă 4G.

2. Potrivit mai multor surse, iPad 3 va avea antenă LTE, însemnând că va mări viteza de descărcare a datelor de pe internet, asta dacă utilizatorul se înscrie la un plan de date Verizon sau AT&T și dacă locuiește într-o zonă cu acoperire 4G.

3. Cel mai probabil, Apple va introduce un nou procesor pentru iPad 3. Acesta, de tip A6, va fi un cip cu 4 procesoare mici, ceea ce înseamnă că va fi mult mai rapid față de iPad 2 și va înregistra performanțe mai mari, reușind să încarce fișiere mai repede și să arate grafice de o mai bună calitate.

4. Aplicația de video-calling FaceTime va fi îmbunătățită, utilizatorii reușind să folosească filmări HD. Acest lucru ar face ca apelurile video să fie mult mai bune, ținând cont și de faptul că FaceTime merge puțin cam greu.

5. Exceptând faptul că va fi cu 1 milimetru mai gros, iPad 3 va arăta aproape la fel ca iPad2 și va fi destul de greu de diferențiat.

6. Ecranul pe care îl va avea iPad 3 va avea o rezoluție mai bună, ceea ce înseamnă și o claritate mai mare, chiar dacă nu va fi chiar Retina Display, pe care o au iPhone 4 și iPhone 4S. Datorită noului procesor, există o șansă mare ca iPad 3 să difuzeze și filmări HD, la fel ca tabletele Android.

7. Deși în martie va fi lansată tableta iPad 3, Apple va continua și anul viitor să vândă iPad 2, însă la prețuri mai mici, de aproximativ 399 de dolari. Această tactică este una obișnuită pentru Apple, care după fiecare lansare iPhone, a continuat să țină pe piață și vechiul model, la prețuri scăzute.

8. Se pare că iPad 3 va avea și o altă baterie care va dura de două ori mai mult decât cea a iPad-ului anterior. Aproximativ 20 de ore de funcționare, în timpul utilizării conexiunii Wi-Fi.

9. Potrivit unor surse Apple, citate de Business Insider, compania lucrează în prezent la o versiune 3D pentru iPad 3. În realitate, prototipurile publicate anterior se numeau „iPad 3D”. Cu toate acestea, Apple a renunțat la această idee, considerând-o inutilă.

10. Începând cu iPod, toate sistemele Apple au folosit același conector de andocare pentru a le sincroniza cu calculatorul și a le încărca. Potrivit unor afirmații bazate pe câteva imagini cu noul iPad, acestea sugerează că Apple ar putea subția conectorul de andocare pentru a face loc altor componente.

Prima mare lovitură încercată de CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu. Mutarea care a...
Ce fetiș pervers are Bendeac în pat! Ce le pune pe iubitele lui să îi...
FOTO. Larisa Iordache, apariție incendiară! Gimnasta nu are inhibiții și își arată trupul perfect pe...
FOTO. Larisa Iordache, apariție incendiară! Gimnasta nu are inhibiții și își arată trupul perfect pe...
A jurat că nu-i mai trebuie bărbați însurați. Pedeapsa în stil MAFIOT a unei soții...
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
IMAGINI ȘOCANTE. Morți ținuți pe jos și mizerie la morga spitalului Horezu. Reacția directorului: „O...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000E pentru o noapte de amor cu Daniela...
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
SUPERB! Ce are Lidl România NOU în magazinele sale! Toți clienții trebuie să știe asta...
GENIAL! Cum scapi de condensul și umezeala din casă. Ce trebuie să faci zilnic
Când se aprind luminițele în București 2020? Răspunsul clar dat de Nicușor Dan
Simptomele neașteptate care anunță o formă lungă de COVID-19. Semnele timpurii ale bolii
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Cine este femeia care îl însoţeşte pe preşedintele Klaus Iohannis aproape peste tot
Ai un interviu online pentru un nou job? Trebuie să pui în practică aceste sfaturi...
Inchide