Cuplu destrămat din cauza unui test ADN. După ce a aflat că iubitul ei este rudă îndepărtată cu un criminal în serie, femeia și-a făcut bagajele

Redactor:
Silviu Bănilă
Cuplu destrămat din cauza unui test ADN. După ce a aflat că iubitul ei este rudă îndepărtată cu un criminal în serie, femeia și-a făcut bagajele
Un cuplu a decis să facă două teste ADN, pentru a alunga plictiseala, dar una din descoperiri, din trecutul bărbatului, a dus la destrămare. Tânărul de 26 de ani a povestit pe Reddit toată întâmplarea și a cerut sfaturi de la ceilalți utilizatori.

Bărbatul a povestit pe Reddit cum iubita lui l-a părăsit din cauza rezultatelor testului ADN, scrie mirror.co.uk.

Acesta a dezvăluit un secret de familie foarte întunecat, peste care femeia nu a putut să treacă foarte ușor.

„În urmă cu o lună, am decis să facem teste ADN, de plictiseală, pe site-ul Ancestry.com. Acestea îți oferă multe informații. Ne-am distrat copios, dar o anumită descoperire a făcut-o pe iubita mea să plece.

În arborele genealogic erau niște nume pe care nu le-am recunoscut și unul dintre strămoșii mei a fost un criminal în serie”, a povestit omul.

Bărbatul s-a arătat oripilat de descoperire și și-a întrebat rudele dacă nu cumva știau ceva despre ucigașul cu sânge rece.

Familia a răspuns afirmativ, motivând că a încercat să se dezică total de persoana respectivă.

Prietena lui l-a părăsit deoarece nu a conceput ca el să fie rudă cu un criminal în serie.

După dezvăluirea de mai sus, utilizatorul i-a rugat pe ceilalți membri ai Reddit să-i ofere un sfat, prin care ar putea să se împace cu fosta iubită.

„Dacă permite rezultatelor de pe ancestry.com să stea în calea relației voastre, piciorul ei este deja jumătate afară din casă și caută o ieșire”, spune cineva.

„Ori a căutat o scuză, ori este complet idioată. În orice situație, cred că este mai bine fără ea”, răspunde un alt comentator.

Inchide