Laura Holban
23.04.2012
Magazin

De ce a stat o chinezoaică baricadată în baie timp de doi ani și jumătate

De ce a stat o chinezoaică baricadată în baie timp de doi ani și jumătate
O femeie din China și-a justificat alegerea de a se baricada timp de doi ani și jumătate în baie, susținând că o forță puternică a țintuit-o pe loc

O femeie din China și-a justificat alegerea de a se baricada timp de doi ani și jumătate în baie, susținând că o forță puternică a țintuit-o pe loc. Mee Yan Leong s-a încuiat în baie pe 25 martie 2009 și nu a mai părăsit toaleta timp de doi ani și jumătate, notează Daily Mail.

Soțul său, singura persoană cu care femeia a ținut legătura în această perioadă, a povestit cum Mee Yan a făcut doar 18 dușuri în cei doi ani și jumătate, acestea fiind de altfel și singurele ocazii în care femeia s-a ridicat de pe vasul de toaletă. Alimentația femeii în această perioadă a constat doar în fiertură de orez, pâine și biscuiți, mâncare pe care i-o pregătea soțul său. Mee Yan era paranoică și își imagina că va fi lovită cu pietre dacă pleca din acel loc.

Bărbatul a încercat de mai multe ori, fără rezultat, să își scoată soția din toaletă. I-a trecut prin minte chiar să își părăsească nevasta, însă s-a răzgândit. În cele din urmă, soțul femeii, Kian Ann Yong, a decis să apeleze la serviciul de ambulanță. „Au venit la noi acasă, au ținut-o strâns, apoi au înfășurat-o într-un prosop și au dus-o cu un scaun cu rotile la spital”, a declarat Ong.

În această perioadă, femeia a refuzat să vorbească cu propriul său fiu, însă acesta, Jing Yih, a explicat că își înțelege mama și de aceea nu a intervenit. „Eu și cu mama avem personalități similare. Suntem amândoi foarte franci și intrăm foarte des în conflicte. Când a intrat în această stare, starea sa emoțională a devenit și mai instabilă așa că am evitat să ne confruntăm și să ne certăm”, a explicat acesta.

Inchide