De Niro, un nou atac la Trump: E un ratat și un „imitator de gangster”

Redactor:
Razvan Tupa
De Niro, un nou atac la Trump: E un ratat și un „imitator de gangster”
Robert De Niro l-a atacat din nou pe președintele Statelor Unite, Donald Trump, numindu-l „ratat" și „imitator de gangster", în interviul dat pentru emisiunea „Late Night Show", relatează Hollyood Reporter.

Robert De Niro a vorbit vineri noapte la emisiunea „The Late Show” despre pelicula „The Irishman” și despre Festivalul de film Tribeca dar a profitat de ocazie pentru a face câteva considerații despre prestația lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite.

De Niro este cunoscut pentru comentariile publice acide la adresa lui Trump, pe care l-a numit în trecut „ticălosul nostru suprem”. La rândul său, Trump l-a numit pe De Niro „un individ cu un IQ foarte scăzut”.

Întrebat de gazda serii, Stephen Colbert, de ce nu îi dă o șansă lui Trump, De Niro a spus că a încercat dar i s-a arătat că lucrurile stau altfel. „Așa mi-am zis când a fost ales. Hai să-i acordăm o șansă. Eu pornesc pentru oricine de la prezumția de nevinovăție. Dar tipul ăsta a arătat că e un ratat”, a explicat actorul.

Vorbind despre viitorul în care va juca în regia lui Martin Scorsese, „The Irishman”, vedeta a adus din nou vorba despre Trump: „Oamenilor le place genul nelegiuitului, atâta doar că avem acum un imitator de gangster la Casa Albă”. De Niro l-a mai numit pe Trum „bolovan” (dumbbell).

„Până și gangsterii au morală și reguli. Au un cod și știi că atunci când își dai cuvântul nu contează decât faptul că ai un cuvânt. Tipul ăsta nici măcar nu știe ce înseamnă lucrurile de felul acesta”, a spus De Niro.

Dublu câștigător al premiului Oscar, pentru rolurile din „Nașul: Partea II” (1975) și „Raging Bull” (1981), DeNiro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum „Taxi Driver” (1976), „Goodfellas” (1990), „Cape Fear”(1991) și „Casino” (1995). În total a adunat nu mai puțin de șapte nominalizări pentru Oscar și este unul dintre fondatorii Festivalului Internațional de Film Tribecca de la New York, înființat în 2002.

Inchide