Descoperirea unui soț disperat, după ce a montat o cameră ascunsă în dormitor: „Am fost șocat când mi-am văzut soția în acea ipostază”

Redactor:
Gandul
Descoperirea unui soț disperat, după ce a montat o cameră ascunsă în dormitor: „Am fost șocat când mi-am văzut soția în acea ipostază”
Un bărbat în vârstă de 44 de ani a povestit pentru The Sun ce a văzut după ce a montat o cameră video în dormitorul conjugal. Bărbatul a mărturisit că a făcut acest gest pentru că soția refuza tot mai des să întrețină relații intime cu el.

„Am montat o cameră ascunsă în dormitorul nostru luna trecută și am descoperit că soția mea citește cărți despre sex și folosește jucării sexuale”, și-a început bărbatul mărturisirea.

„Suntem împreună de 22 de ani și înainte să ne căsătorim am fost swingeri timp de un an. Am adorat să o văd cu alți bărbați. Aceea mi s-a părut o perioadă incredibilă”.

Eu am 44 de ani și soția mea are 45. Împreună avem doi băieți de 17, respectiv 15 ani.

Consider că încă mai pot face sex de calitate. Cred despre soția mea că este extrem de atrăgătoare, dar în ultima perioadă mi s-a părut că nu își mai dorește să întrețină relații intime cu mine.

Mereu inițiativa vine doar din partea mea. Într-o seară am scos-o la o cină romantică, dar când ne-am întors acasă mi-a mărturisit că e prea obosită și nu vrea să facă sex.

După ce am montat camera de filmat în dormitor, am văzut că mă înlocuiește cu jucării sexuale, și că citește cărți electronice despre sex.

Relația noastă pare a fi distrusă. Mă gândesc să îmi găsesc o amantă, dar încă îmi iubesc soția și nu vreau să o înșel, sau să ne despărțim”, a povestit bărbatul pentru The Sun.

Inchide