DIVORȚ CU MULTE ZEROURI: Remus Truică, miliardarul care ar fi avut o relație cu Patricia Kaas, își acuză soția de infidelitate. VIDEO

Redactor:
Raluca Ion
DIVORȚ CU MULTE ZEROURI: Remus Truică, miliardarul care ar fi avut o relație cu Patricia Kaas, își acuză soția de infidelitate. VIDEO
Remus Truică, miliardarul român cu care Patricia Kaas ar fi avut o relație, a avut miercuri înfățișare în procesul de divorț și de custodie a copiilor pe care îl are cu soția sa la Judecătoria Buftea

Remus Truică, miliardarul român cu care Patricia Kaas ar fi avut o relație, a avut miercuri înfățișare în procesul de divorț și custodie a copiilor pe care îl are cu soția sa la Judecătoria Buftea. Însă nu soția sa, Ioana, ci chiar omul de afaceri a lansat acuzații de infidelitate, potrivit Știrile Pro TV.

Miliardarul încearcă să obțină custodia celor doua gemene ale sale care au 7 ani și susține în fața judecătorului că soția nu i-a fost credincioasă.

A continuat să țină legătura cu Patricia Kaas

De când relațiile dintre cei doi soți s-au răcit, Ioana Truică s-a mutat în insula Saint Martin. „România e țara în care acești copii au trăit permanent. Faptul că doamna a fost acolo să renoveze o vilă și s-a folosit de acest pretext pentru a-și crea un nou stil de viață, nu știu dacă ar putea fi un pretext atât de puternic pentru a rupe doi copii de România”, a declarat Remus Truică pentru Știrile Pro TV. El spune că a mai ținut legătura cu Patricia Kaas și după data la care a chemat-o pe aceasta în România, să cânte la ziua lui.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, despre „marea crăpelniță de la Snagov” – cheful lui Remus Truică, fost consilier al lui Adrian Năstase, la care a cântat Patricia Kaas

Vrea să vândă iahtul care poartă numele soției

Ioana Truică i-a înmânat la proces judecătorului român o hârtie emisă de un magistrat francez, potrivit căreia ea are dreptul să aibă grijă de fete, iar miliardarul trebuie să îi plătească lunar pensie alimentară de 3000 de euro. Divorțul lor s-a transformat într-un adevărat război, femeia plângându-se că nu mai are acces în locuința conjugală de la Snagov. Omul de afaceri spune că, din tot procesul de divorț, partajul este cea mai simplă procedură și că e pregătit să-I dea soției sale „tot ceea ce cere + 1”. Și că va vinde iahtul, estimat la 7 milioane de euro, care poartă numele soției.

Patricia Kaas, în biografia ei: „Da, i-am căzut în brațe”

Remus Truică, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, a ajuns în atenția presei când Patricia Kaas a relatat într-o carte că ar fi avut o relație cu el. Astfel, el ar fi plătit-o pe artistă cu 80.000 de euro să cânte la o petrecere privată, organizată de ziua lui, la Snagov. Cântăreața ar fi început apoi o relație cu românul, pe care a descris-o cu bogăție de detalii incendiare în cartea ei: „Și-a trimis avionul lui privat. Aparatul era la dispoziția mea. Și ar fi ramas acolo până mă hotăram să urc la bord. De trei ori pe zi, primeam buchete extravagante, primul ca să-mi ureze bună dimineața, al doilea ca să-mi tină companie de-a lungul zilei și ultimul ca să-mi indulcească noaptea. Mesajele lui mă faceau să surâd. Mitralia 10.000 de idei pe secundă. Și apoi, inevitabilul s-a produs: „Sunt aici”. Da, era acolo. A condus toată noaptea, alt bolid, și iată-l în fața mea. Am cinat împreună, era nostim, năstrușnic aproape. Da, i-am căzut în brațe în acea seară. Eram aproape îndrăgostită. Aproape..”, scrie Patricia Kaas în biografia ei. Apoi continuă: „Amantul meu a devenit preocuparea mea cotidiană, îmi făcea toate voile. Nu mai vedeam decât genele lui lungi, pielea lui mată și surâsul irezistibil. Făcea dragoste de minune. E un amant desavârșit”, a mai scris franțuzoaica.

Truică: Fost șef de cabinet al lui Năstase, finul lui Bejinariu, decorat de Iliescu

Pentru Adrian Năstase, Remus Truică a fost un șef de cabinet bun: „L-am acceptat în cabinetul meu, pentru că era tânăr și voia să muncească, deși avea o stare materială solidă”, a declarat anul acesta fostul premier la un post de televiziune. Acesta a adăugat că Truică i-a fost recomandat de Alexandru Bittner.

Omul de afaceri este finul lui Eugen Bejinariu, care a fost la rândul lui prim ministru pentru o scurtă perioadă perioadă, după demisia lui Adrian Năstase din 2004. În același an, Truică a fost decorat de fostul președinte Ion Iliescu cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler.

Remus Truică a intrat în afaceri la 29 de ani, când și-a deschis firma Total Net. Aceasta a derulat mai multe contracte cu companii de stat în timpul guvernării Adrian Năstase.

Omul de afaceri are mai multe proprietăți în țară și în străinătate, printre care o vilă-palat la Snagov, o vilă pe Insula Saint Martin, Caraibe și un apartament la Monte Carlo. El este deținătorul a mai multe autoturisme de lux și al unui iaht care ar valor 7 milioane de euro.

Inchide