Doi foști angajați ai unei companii de IT călătoresc în jurul lumii cu banii câștigați de pe urma clipurilor video cu scenele lor de amor. Au fost și în România

Redactor:
Gandul
Kim (23 de ani) și Paolo (27 de ani) sunt doi tineri care s-au cunoscut în timpul unei partide de sex în trei. Cei doi s-au îndrăgostit, iar la scurt timp după aceea au lansat o afacere care le permite acum să călătorească în jurul lumii.

Cei doi s-au îndrăgostit, iar la scurt timp după aceea au lansat o afacere care le permite acum să călătorească în jurul lumii.

Ei se filmează făcând dragoste în locurile exotice pe care le vizitează și nu numai, apoi încarcă clipurile pe un site care le aparține, numit Hello Lustery. Cine dorește să vizioneze un material plătește cinci dolari. Site-ul găzduiește și înregistrări cu alte persoane.

Mai mult, tinerii (care sunt și swingeri) primesc cereri de la companii care doresc ca ei să se filmeze făcând dragoste pe proprietățile lor.

Acum, site-ul le asigură venituri suficiente, iar cei doi și-au dat demisia de la locurile de muncă pe care le aveau într-o companie de IT.

Kim și Paolo s-au filmat până acum făcând sex în Franța, Germania, Italia, Polonia, Grecia, Argentina, Muntenegru, Spania și România.

În Italia au fost prinși făcând sex în public și amendați, iar în Franța au fost arestați din același motiv.

 

Inchide