Doi frați își filmează tatăl care moare de cancer. Bărbatul de 74 de ani a renunțat la chimioterapie

Redactor:
Gandul
Doi frați își filmează tatăl care moare de cancer. Bărbatul de 74 de ani a renunțat la chimioterapie
Doi frați își filmează tatăl de 74 de ani, care moare de cancer, pentru a ajuta alte familii să depășească momente dificile similare.

Marcus și Robin Brooker vor ca documentarul despre tatăl lor, John, să îndepărteze barierele legate de boala cumplită numită cancer.

John a fost diagnosticat în 2004, dar a decis să renunțe la chimioterapie, deoarece nu se simțea bine.

Acesta se lasă filmat de copiii lui din iunie 2018 și nu are de gând să renunțe la proiectul controversat, scrie mirror.co.uk.

John este sigur pe el: „Trebuie să trăiești fiecare zi, să te trezești dimineața și să fii optimist în ceea ce faci. Sunt unul dintre cei norocoși. Să primești un diagnostic în 2004, care spune că mai ai foarte puțin de trăit și să fii aici în 2019, eu cred că este fantastic”.

Frații din Sudbury, Suffolk, speră ca documentarul lor va duce la o mai bună înțelegere a impactului cancerului asupra celui bolnav, dar și asupra celor din jur.

Marcus explică: „Suntem conștienți că am văzut multe lucruri legate de cancer, cum să ne luptăm cu cancerul, tratamente, dar nu am văzut niciodată un documentar atât de intim, care urmărește povestea cuiva, de la început la sfârșit”.

foto: captură

Inchide