Doi pinguini gay de la Grădina Zoologică din Berlin au adoptat un ou abandonat: Masculii au încercat să clocească pește și pietre – VIDEO

Redactor:
Gandul
Doi pinguini gay de la Grădina Zoologică din Berlin au adoptat un ou abandonat: Masculii au încercat să clocească pește și pietre – VIDEO
Caz neobișnuit la Grădina Zoologică din Berlin. Doi pinguini masculi au avut grijă din luna iulie de un ou abandonat, cei doi manifestându-și înclinația pentru a fi părinți.

Cei doi masculi, Skipper și Ping, sunt foarte dornici să aibă un pui al lor și au încercat chiar să clocească pește și pietre, a spus purtătorul de cuvânt Maximilian Jäge, relatează BBC.   

Masculii au adoptat un ou, care fusese abandonat de singura femelă de la Zoo, și „se comportă ca niște adevărați părinți și pe rând au grijă să-i țină de cald oului” cuibărindu-l între picioare, a adăugat Maximilian.

„A fost nevoie doar să-i punem oul pe picioare unuia dintre ei și știa deja ce trebuie să facă”, a declarat un îngrijitor.

Femela din grupul de pinguini regali nu a fost prea interesată de ouăle ei, în grădina zoologică din Berlin nu s-a mai născut un pui de pinguin de 17 ani.

„O incubație reușită ar fi nemaipomenită”, a adăugat îngrijitorul.

Skipper și Ping. în vârstă de 10 ani, au fost mutați la Berlin de la Grădina Zoologică Hagenbeck din Hamburg în aprilie și au fost nedespărțiți de atunci.

Foto: Captură

Inchide