Emilia Popescu, despre Ștefan Bănică: „Am avut impresia că Ștefan are ochii violeți, era ca un fel de Liz Taylor pentru mine”

Emilia Popescu, despre Ștefan Bănică: „Am avut impresia că Ștefan are ochii violeți, era ca un fel de Liz Taylor pentru mine
Publicat: 16/06/2013, 00:08
Actualizat: 29/07/2014, 19:10

La câteva luni de la despărțirea de Andreea Marin, Ștefan Bănică jr. a apărut în direct ținând de mână o femeie.

Nu este vorba despre o nouă relație a cântărețului, ci despre o veche prietenă și colegă. Ștefan Bănică jr și Emilia Popescu au fost invitați la emisiunea „De suflet”, prezentată de Dana Rogoz și difuzată de Pro TV Internațional.

Report de 9 milioane de euro la LOTO 6/49. Noi extrageri LOTO, astăzi de la ora 19:00

În cadrul emisiunii dedicate lui Ștefan Bănică jr. au fost invitați mai mulți prieteni apropiați ai acestuia, printre care chitaristul Nicu Patoi, saxofonistul Flavius Teodosiu și actrița Emilia Popescu.

Pe parcursul emisiunii, Ștefan Bănică jr și Emilia Popescu s-au ținut de mână. Actrița a povestit cum l-a întâlnit prima dată pe Ștefan Bănică jr și ce impresie i-a creat. „Ne-am văzut prima oară la Institutul de Teatru. De departe, am avut impresia că Ștefan are ochii violeți, era ca un fel de Liz Taylor pentru mine”, a povestit amuzată Emilia Popescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase