Erau cel mai convențional cuplu, dar au scandalizat comunitatea religioasă: Nu am făcut sex înainte de căsătorie, dar… / Știam că e bisexuală

Erau cel mai convențional cuplu, dar au scandalizat comunitatea religioasă: Nu am făcut sex înainte de căsătorie, dar... / Știam că e bisexuală
Publicat: 05/08/2019, 09:50

În 2012, Katie s-a împrietenit foarte bine cu Raquel Martinez, în vârstă de 26 de ani.

Încă de la începutul prieteniei lor, relația celor 3 din Baltimore, Statele Unite ale Americii, a fost una prosperă iar în prezent locuiesc împreună alături de fiul lor în vârstă de 4 ani, Lukas.

Se pare că relație lor neconvențională, bazată pe poligamie, a scandalizat comunitatea religioasă din care cei trei fac parte.

Raquel a declarat că totți au primit repropșuri și nu numai din partea comunității deoarece toți 3 sunt „copiii bisericii”.

Katie și Luis s-au cunoscut în 2002 și păreau unul dintre cele mai convenționale cupluri din comunitate.

„Eu și Luis nu am făcut sex înainte de căsătorie, ne-am curtat luni de zile și doar ne-am ținut de mână până ne-am sărutat”, a explicat Katie.

„Este singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată și singurul bărbat care m-a iubit vreodată”, a continuat aceasta.

Luis s-a căsătorit cu Katie știind că aceasta este bixsexuală și că vrea să își exploreze sexualitatea.

„Sunt de concepția că dacă e într-adevăr destinat pentru tine, dacă o persoană chiar îți e predestinată, atunci va face parte din viața ta”, a mărturisit Luis.

Katie a cunoscut-o pe Raquel la o petrecere pentru un bebeluș unde aceasta era fotografă.

Atunci când Katie și Raquel au împlinit un an de relație, Lukas s-a născut – fiul biologic al lui Katie cu Luis.

La doi ani după nașterea lui Lukas, Katie, Luis și Raquel au început să aibă o relație poligamă întrucât și-au dat seama cât de dificil este să ții cele două relații separate, relatează Daily Star.

Foto: Captură Daily Star