„Este prea gras și nu mă mai satisfăcea sexual”. Pedeapsa pe care i-a dat-o o femeie iubitului ei, după ce bărbatul a luat prea mult în greutate

Redactor:
Gandul
„Este prea gras și nu mă mai satisfăcea sexual”. Pedeapsa pe care i-a dat-o o femeie iubitului ei, după ce bărbatul a luat prea mult în greutate
O femeie în vârstă de 40 de ani a poevestit pentru un specialist în probleme sexuale că și-a înșelat partenerul de viață pentru că s-a îngrășat și din această cauză nu a mai putut să o satisfacă sexual.

Femeia a povestit pentru The Sun că și-a înșelat partenerul cu un bărbat care merge la sală și are grijă de corpul lui.

„Am 40 de ani, partenerul meu are 38 și avem o relație de trei ani. E un om minunat din mai multe puncte de vedere, dar a luat foarte mult în greutate în ultima perioadă. Bărbăția lui este ascunsă de burta imensă.

Am încercat să-i spun că ar trebui să mai slăbească, dar a fost în zadar.

Consumă numai mâncare nesănătoasă. Chiar dacă îi cumpăr alimente sănătoase, el își cumpăra la rândul lui mâncare care îl făcea să ia în greutate și o mânca în momentul în care eu nu eram prin preajmă.

L-am cunoscut pe noul meu iubit din întâmplare la o petrecere aniversară . Am început să vorbim și am desoperit că avem multe lucruri în comun. Este vecin cu fratele meu mai mic și are 29 de ani.

Am ieșit de câteva ori împreună , până mi-a zis că mă găsește foarte atrăgătoare. El arată foarte bine pentru că merge la sală.

Într-o zi m-a condus acasă și l-am invitat înăuntru să bem ceva. Partenerul meu era plecat. Am urcat scările și am terminat ziua prin a face sex. A fost minunat. Acum mă întreb dacă ar trebui să-mi părăsesc prietenul și să încep o relație cu acest bărbat”, a povestit femeia pentru The Sun.

 

Inchide