EUROVISION 2012. MANDINGA a uitat versurile chiar înainte de FINALA concursului. VIDEO

Redactor:
Gândul
EUROVISION 2012. MANDINGA a uitat versurile chiar înainte de FINALA concursului. VIDEO
VIDEO cu MANDINGA. Vezi aici momentul!

Vineri seară a avut loc repetiția live cu rochii de la EUROVISION 2012, moment crucial în stabilirea ierarhiei din FINALA EUROVISION 2012, deoarece acesta este momentul în care juriul din fiecare țară votează. Voturile juriului contează 50% în ceea ce privește stabilirea ierarhiei finale la EUROVISION.

Aceasta este o regulă mai puțin cunoscută a concursului EUROVISION. Conform regulamentului postat pe site-ul oficial EUROVISION 2012, la punctul 1.3.3 se arată că jurații din fiecare țară urmăresc în direct transmisia ultimei repetiții înainte de semifinale sau finală și votează prestația din acel moment a formațiilor.

ROMÂNIA ȘI SUEDIA AR PUTEA FI GRAV DEPUNCTATE

După semifinală, unde ELENA IONESCU a avut probleme cu casca, MANDINGA a mai avut parte de un moment nefericit. La repetiția în care votează și juriul, solista s-a încurcat în timpul refrenului ZALEILAH.

URMĂRIȚI INCIDENTUL LA MINUTUL 2.00

De asemenea, Loreen, reprezentanta Suediei și marea favorită la câștigarea EUROVISION 2012, s-a înecat cu un fulg din recuzită, reușind însă să treacă repede peste acest moment neplăcut și să termine cu bine melodia.

URMĂRIȚI INCIDENTUL LA MINUTUL 2.15

Paradoxal, regula care ar putea compromite șansele Mandingăi în FINALA EUROVISION 2012 este tocmai regula care, foarte probabil, a salvat-o pe solista Elena Ionescu în semifinală și a calificat Mandinga în ultimul act.

În semifinala de marți, Elena nu a auzit sunetul în cască și a cântat defazat în unele momente. Conform regulamentului, juriul a votat însă luni, la ultima repetiție, când prestația Mandingăi a fost ireproșabilă.

PRESTAȚIA MANDINGĂI DIN ULTIMA REPETIȚIE ÎNAINTEA SEMIFINALEI

 

PRESTAȚIA MANDINGĂI DIN SEMIFINALĂ

Inchide