EUROVISION 2012 – ROMÂNIA. MANDINGA: „Vom avea flăcări pe scenă sincronizate cu ritmurile Zaleilah”

Redactor:
Ionela Samoilă
EUROVISION 2012 – ROMÂNIA. MANDINGA: „Vom avea flăcări pe scenă sincronizate cu ritmurile Zaleilah”
După prima repetiție a trupei Mandinga pe scena de la Baku Crystal Hall, șeful delegației României la Eurovision s-a declarat mulțumit de felul în care azerii s-au ocupat de organizarea evenimentului.

Vor fi flăcări pe scena EUROVISION 2012 la numărul trupei MANDINGA. După prima repetiție a trupei Mandinga pe scena de la Baku Crystal Hall, șeful delegației României la Eurovision 2012 s-a declarat mulțumit de felul în care azerii s-au ocupat de organizarea evenimentului.

„Lumina este foarte bună, urmând să mai facem doar mici corecturi, camerele vor fi amplasate în așa fel încât să surprindă cât mai bine show-ul Mandinga, iar efectele speciale sunt de-a dreptul impresionante. Dacă cele două piese care ne-au adus până acum pe locul 3 în finala Eurovision au avut flăcări pe scenă, am considerat că acest semn bun nu trebuie să lipsească din show-ul României de la Baku. Așa că vom avea și de data aceasta flăcări sincronizate cu ritmurile Zaleilah”, a transmis, via Agerpres, Dan Manoliu, șeful delegației României la Baku.

Duminică, atunci când a avut loc prima repetiție a trupei Mandinga pe scena din capitala Azerbaidjanului, tehnicienii TVR au avut de remediat o problemă la chingile elastice cu care erau prinse instrumentele.

Prima semifinală Eurovision 2012 va avea loc în data de 22 mai, iar cea de-a doua este programată pentru data de 24 mai. Finala concursului se va desfășura pe 26 mai. Citește în continuare cum este cotată Mandinga la casele de pariuri la Eurovision 2012.

 

Inchide