EUROVISION 2012 – ROMÂNIA se gândește doar la FINALĂ. MANDINGA: „Să fim între primii cinci”

Redactor:
Ionela Samoilă
EUROVISION 2012 – ROMÂNIA se gândește doar la FINALĂ. MANDINGA: „Să fim între primii cinci”
Românii vor să le ofere o surpriză locuitorilor din capitala azeră.

La EUROVISON 2012, obiectivul trupei MANDINGA este intrarea în FINALĂ și clasarea pe primele cinci locuri, după cum au precizat într-un interviu din presa azeră.

Membrii formației Mandinga, au declarat într-un interviu pentru publicația azeră Trend că vor filma scene pentru următorul lor videoclip în Baku, dar au refuzat să dezvăluie numele piesei, precizând că acesta este o supriză pentru locuitorii de acolo.

Cântăreții de la Mandinga, reprezentanții României la Eurovision 2012, s-au declarat fascinați de Azerbaidjan și de locuitorii de acolo. De asemenea, românii au ținut să aprecieze și organizarea evenimentului de către reprezentații Eurovision, pe care îi consideră niște „profesioniști”.

Întrebați ce părere au despre restul participanților de la concursul de anul acesta, membrii grupului au spus că toate cântecele sunt bune. „Ne-au plăcuttoate piesele. Toate țările participante sunt foarte bine pregătite. Nu există favoriți. În fiecare an câștigătorul este o surpriză”, au adăugat membrii trupei Mandinga.

Românii speră ca show-ul lor să fie apreciat. „Sperăm să intrăm în primii cinci. Pentru noi ar fi bine să ne încadrăm aici”, au declarat românii.

Cei de la MANDINGA susțin că piesa lor, „Zaleilah”, este foarte populară în România și, fiind ritmată, ar trebui să prindă și la Baku (Azerbaijan), atât în semifinala EUROVISION 2012 din 22 MAI 2012, cât și, speră ei, în finala EUROVISION 2012 din 26 MAI 2012.

Inchide