• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Exact ca pe Facebook. Peste 100 de polițiști au accesat baza de date pentru a admira o fostă colegă

Polițiștii au abuzat de faptul că aveau acces la informațiile confidențiale din dosarul unei colege.

Peste 100 de polițiști din Dakota, Statele Unite, au folosit baza de date de la locul de muncă pentru a admira o fostă colegă. În urma unui control a ieșit la iveală că 24 de polițiști s-au uitat de 133 de ori din 2007 până acum în dosarul de conducător auto al lui Anne Marie Rasmusson, o blondă atrăgătoare cu ochii verzi, scrie Daily Mail.

De la simpli agenți până la ofițeri superiori, toți cei 104 bărbați s-au folosit în mod imoral de faptul că aveau acces la informațiile din dosarele colegilor. Fișa cu datele personale ale frumoasei blonde a fost accesată în total de 425 de ori din 18 sedii diferite ale poliției din statul american.


„Nu cred că fotografia mea de pe permisul de conducere sau chiar altele în care apar merită atâta atenție precum cea pe au acordat-o acești foști colegi”, spune Anne Marie Rasmusson.

Femeia a declarat că simte că i-a fost violată intimitatea într-un mod abuziv. Unul dintre poliștii implicați în scandal a spus că toți colegii lui, indiferent de grad, s-au uitat la fotografia din dosarul ei.

Când avea 24 de ani, Anne Marie a intrat în slujba Poliției din St Paul. La vremea aceea blonda avea câteva kilograme în plus, iar un coleg a provocat-o să țină o dietă care să o ajute să slăbească. A reușit să dea jos aproape șapte kilograme în trei luni, după care a continuat exercițiile și dieta, ajungând să scape în total de 30 de kilograme.

Deși era din ce în ce mai atrăgătoare, norocul nu a fost de partea lui Anne Marie. În 2003 a suferit un accident în urma căruia a fost nevoită să se retragă din Poliție. Cu toate acestea ea a continuat exercițiile fizice și s-a înscris în competiții de body building, alături de soțul ei, tot polițist de profesie, care a continuat să meargă la slujbă.

Când un fost coleg i-a spus că arată foarte bine în poza din permisul de conducere, Anne Marie a început să intre la bănuieli. Apoi au urmat numeroase mesaje trimise de foștii colegi de muncă, invitații insistente și complimente gratuite.

Agasată de bărbații care o tot contactau invocând că și-au adus aminte de ea din senin, femeia a solicitat un control amănunțit al bazei de date la care au acces polițiștii. Așa a aflat adevărul care a bulversat-o.

Dacă se va dovedi în instanță că cei 104 polițiști au încăcat legea accesând informațiile din dosarul fostei lor colege, ei și-ar putea pierde locurile de muncă.

Inchide