Familia cu 21 de copii. Cum reușesc să se descurce – FOTO

Redactor:
Gândul
Sue Radford, în vârstă de 42 de ani, mama celor 21 de copii, locuiește împreună cu familia în regiunea Lancs, Marea Britanie, și a povestit pentru Fabulous Digital despre experiența unei familii numeroase.

„Vacanțele de vară sunt cam nebune, având atât de mulți copii, și sunt foarte scumpe. Nu facem economii pentru ele, doar mergem înainte”, a declarat femeia.

Se pare că aceștia reușesc să întrețină întreaga familie singuri, din partea statului primind doar alocațiile pentru copii, însă venitul principal îl reprezintă afacerea de familie, brutărie lui Noel, soțul în vârstă de 48 al femeii.

Totuși, cheltuielile crescpe timpul vacanței, ajungând la 350 de lire pe săptămână doar pentru mâncare.

De asemenea, cei doi soți au și 3 nepoți din partea fiicei lor Sophie, în vârstă de 25 de ani, formând astfel cea mai mare familie din Marea Britanie.

Chiar dacă este un proces dificil, aceștia vor să le ofere copiilor o copilărie normală, prin urmare vacanțele sunt nelipsite. 

„Mergem în vacanțe de familie, am fost în Florida în februarie iar săptămâna aceasta mergem în Olanda, dar este o operațiune militară. ăcutul bagajelor este o treabă foarte grea, dar dacă pun hainele fiecărui copil într-o pungă pe care o etichetez, atunci lucrurile devin mai ușoare. În mod normal, luăm cam 7 geamantane cu noi”.

Foto: The RadfordFamily / Instagram 

 

 

Inchide